Volg de onthulling van de Samsung Galaxy Note 8 hier live!

Vanavond gaat Samsung de Galaxy Note 8 onthullen! Er zijn verschillende manieren om het evenement live te volgen, die we in dit artikel voor je op een rijtje hebben gezet.

Volg de Samsung Galaxy Note 8 onthulling

We worden al langer dan een jaar overspoeld met geruchten, gelekte foto’s en sensationele speculatie rondom de Samsung Galaxy Note 8.

Het is een belangrijke phablet voor Samsung. Vorig jaar kwam immers de Galaxy Note 7 uit. We bestempelden het toestel als de beste smartphone van dat moment, maar de vreugde was van korte duur.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Al snel bleek namelijk dat sommige exemplaren in de fik vlogen. De Koreaanse techgigant moest alle verkochte toestellen terugroepen. Ook een tweede lading ‘veilige’ exemplaren vatte vlam.

Exit Samsung Galaxy Note 7. Kan Samsung dit jaar het vertrouwen van de consument terugwinnen met de opvolger van de geteisterde phablet? Alles wijst erop dat het de Koreaanse fabrikant gaat lukken.

De Samsung Galaxy S8 maakte indruk, en onderzoek bewees dat de gemiddelde consument zeer vergevingsgezind is. Oftewel: Samsung kan gaan knallen.

Samsung Unpacked Livestream

Vanavond is het eindelijk zover. Om 17:00 Nederlandse tijd gaat de onthulling van de langverwachte Android phablet van start. We hebben al een goed beeld van wat we kunnen verwachten dankzij alle gelekte informatie.

Misschien weet de fabrikant ons toch nog te verrassen. Gelukkig is er een officiële Samsung Unpacked livestream, zodat je zelf de onthulling van begin tot eind kunt volgen. Je kunt de onthulling zelfs in 360 graden bekijken!

Dit zijn je opties:

Naast de Galaxy Note 8 zal Samsung naar verwachting ook de Gear Fit 2 en andere slimme accessoires onthullen. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters