Persrenders Samsung Galaxy Note 8 duiken op

De Samsung Galaxy S8 maakt indruk, maar wat is het volgende wapenfeit van de Koreaanse techgigant? De Samsung Galaxy Note 8 natuurlijk! Nieuwe persrenders laten zien wat je kunt verwachten van de phablet.

Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy S8 wist consumenten in een klap de Galaxy Note 7 te doen vergeten. En terecht, want het is een uitstekend toestel, zoals je in onze review kunt lezen. Maar what’s next? Dat weten we natuurlijk allang. De Galaxy Note 7 mocht dan een fiasco zijn, de Koreaanse fabrikant maakte geen einde aan zijn zeer populaire phablet-lijn.

In tegendeel, het bedrijf zwoer gelijk terug te gaan komen met de beste en veiligste smartphone ooit. De geruchtenmolen rondom de onvermijdelijke Samsung Galaxy Note 8 kwam al vroeg op gang. Daardoor hebben we al een goed beeld van wat we kunnen verwachten.

Samsung Galaxy Note 8

Er zijn bijvoorbeeld al verschillende renders opgedoken, de een twijfelachtiger dan de ander. Nu lijkt het er echter op dat er een persrender is opgedoken van het toestel. Dat zijn dus afbeeldingen die Samsung aan de pers verstrekt. Vervolgens kunnen wij dat soort afbeeldingen in onze nieuwsberichten gebruiken.

Het is de bedoeling dat dergelijk beeldmateriaal pas vlak voor de onthulling van een toestel wordt verstuurd. In het geval van de Samsung Galaxy Note 8 lijkt dat niet helemaal gelukt te zijn. Wat je in dit artikel ziet zijn hoogstwaarschijnlijk persrenders van de langverwachte phablet.

Nog groter scherm

De Samsung Galaxy Note heeft naar verluidt een 6.3-inch scherm. Dat is 0.6-inch groter dan de Samsung Galaxy Note 7. De dunnere schermranden zorgen er echter voor dat de phablet relatief compact blijft. Begrijp ons echter niet verkeerd: dit wordt een joekel van een toestel. De renders laten ook zien dat de Galaxy Note 8 overstapt op de 19.5:9 aspect ratio van de Galaxy S8.

Samsung Galaxy Note 8

Het is een logische stap voor de Koreaanse fabrikant. Apple zal in september ook zijn grootste iPhone tot nu toe onthullen. Dunne schermranden maken een hoop goed, maar het blijft slecht nieuws voor consumenten die een kleiner high-end toestel willen. Over iets meer dan een maand weten we precies wat Samsung van plan is. Neem tot dan dit soort gelekte renders vooral met een korrel zout.

Bron: SlashLeaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Erik -

    De prijs van de note 8 blijkt nog hoger te zijn dan verwacht!
    In de vs gaat het toestel voor ruim 1.098,- dollar over de toonbank.
    Het toestel gaat in de eu waarschijnlijk zelfs 1.155,- euro kosten.

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters