Je kunt precies zien hoe Samsung zijn Galaxy Note 8-release plant

Samsung heeft voor zijn Samsung Galaxy Note 8 plannen. Letterlijk. Het Zuid-Koreaanse ETNews heeft namelijk de roadmap van de release van de Samsung Galaxy Note 8 onthuld. Daarin staat welke belangrijke evenementen de Zuid-Koreaanse fabrikant met betrekking tot zijn nieuwe vlaggenschip plant.

Samsung Galaxy Note 8 plannen

Samsung begint zijn roadmap uiteraard op 23 augustus.  Dan wil de producent zijn nieuwe smartphone op een evenement in New York City onthullen. Daarna gaat Samsung in thuisland Zuid-Korea demo evenementen organiseren, zodat geïnteresseerde consumenten het toestel eerst kunnen uitproberen voordat ze het definitief aanschaffen. Deze duren van 25 tot 31 augustus.

Vervolgens kunnen gebruikers de Galaxy Note 8 van 1 tot 10 september voorbestellen. Tot slot wordt de Note 8 op 15 september officieel gelanceerd, waardoor hij ook in de winkels verkrijgbaar zal zijn. De roadmap is hieronder te zien, als hij helaas geheel in het Koreaans.

Samsung Galaxy Note 8 plannen

Specificaties Samsung Galaxy Note 8

Eerder zijn ook al de specificaties van de Galaxy Note 8 uitgelekt. Het toestel krijgt maar liefst 6GB aan werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Achterop het toestel zit een dubbele 12-megapixelcamera, terwijl je selfies in 8 megapixels schiet. Dit alles is verpakt in een telefoon die maar liefst 162.5 x 74.6 x 8.5 mm is. Daarmee is de Note 8 groter dan bijna elke andere telefoon. Hij is zelfs een stukje groter dan de Samsung Galaxy S8 Plus die een scherm van maar liefst 6,4 inch heeft.

Via BGR

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters