‘Prototype: dit is de Samsung Galaxy Note 8’

Er is een vermeend prototype van de Samsung Galaxy Note 8 opgedoken. Is dit de opvolger van de Galaxy Note 7?

Samsung Galaxy S8

Samsung heeft eind vorige maand de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ onthuld. Niet dat er nog veel te onthullen was, want dankzij talloze gelekte foto’s en geruchten wisten we eigenlijk al alles over beide vlaggenschepen. Op naar de volgende geruchten! Want ja, de geruchtenmolen draait gewoon door. De volgende grote smartphone van de Koreaanse fabrikant wordt natuurlijk de Samsung Galaxy Note 8.

Het fiasco van vorig jaar

Vorig jaar kwam de Galaxy Note 7 uit. De uitstekende phablet werd geprezen door critici. Wij noemden het nog de beste Android smartphone die je nooit zal hebben. We kennen immers allemaal het verhaal. Steeds meer exemplaren begonnen te ontploffen. Uiteindelijk werd het zo erg dat de smartphonefabrikant noodgedwongen alle exemplaren moest terugroepen. Uiteindelijk werden er weer zogenaamd veilige toestellen op de markt gebracht. Ook daar zaten helaas weer defecte exemplaren tussen. Om de schade te beperken stopte de techgigant in het algeheel met het verkopen van de phablet. Exit Galaxy Note 7.

Een flinke domper

Samsung Galaxy Note 8Zo eindigde een prachtjaar voor Samsung met een domper. De Galaxy S7 Edge brak alle records, maar door het fiasco met de Note 7 moest de fabrikant opeens het vertrouwen van de consument terugwinnen. Dat is gelukkig gelukt met de Galaxy S8, het begin van een nieuw tijdperk. Terwijl de Galaxy Note 7 weer in bepaalde landen met kleinere batterijen wordt uitgebracht, kunnen we beginnen met het uitkijken naar de Galaxy Note 8. Over enkele maanden is het namelijk weer zover.

Samsung Galaxy Note 8

Eerder deze week bleek al dat Samsung al een half jaar eerder is begonnen met de ontwikkelen van zijn volgende phablet. Dat is goed nieuws. Niet alleen omdat daardoor meer veiligheidschecks uitgevoerd kunnen worden, maar ook omdat de leaks dus al een stuk eerder beginnen. Sterker nog, we hebben hier een foto te pakken. Het gaat hier naar verluidt om een prototype van de Galaxy Note 8. Het gaat hier niet om de Galaxy S8 met een S-Pen ernaast. De boven- en onderkant van het toestel zijn namelijk minder rond.

Prototype

Bovendien gaat het hier om een bekende lekker, die het vaak bij het rechte eind heeft gehad. Samsung kan natuurlijk het ontwerp in de tussentijd nog veranderen, maar de kans is groot dat de Galaxy note 8 er ongeveer zo uit gaat zien. Met zulke dunne schermranden heeft het bedrijf ook niet echt de vrijheid om een drastisch nieuw ontwerp te introduceren. Neem dit soort nieuwtjes vooral met een flinke korrel zout, maar het lijkt erop dat de geruchtenmolen dit jaar extra vroeg begint te draaien!

Bron: SlashLeaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters