Zo gaat de Samsung Galaxy Note 8 er waarschijnlijk uitzien

Kan Samsung ons met de Samsung Galaxy Note 8 de Galaxy Note 7 doen vergeten? Alle gelekte foto’s, renders en specificaties komen samen in een video van de phablet.

Samsung Galaxy Note 8: belangrijk moment voor Samsung

De Samsung Galaxy Note 8 wordt een belangrijke smartphone voor Samsung. We riepen de Samsung Galaxy Note 7 vorig jaar uit tot de beste smartphone van dat moment.

Samsung Galaxy Note 8 render

En terecht, ware het niet dat de phablet in sommige gevallen spontaan begon te ontploffen. Dan mag een smartphone nog zo goed zijn, dat is gewoon killing voor een techproduct. En ja hoor, Samsung haalde de phablet al snel uit de schappen.

Exit Galaxy Note 7 dus. Nou ja, niet helemaal. Onlangs bracht de Koreaanse fabrikant namelijk de Galaxy Note Fan Edition uit in Korea. Het gaat om gerecyclede exemplaren van de Galaxy Note 7. De batterij is dit keer kleiner en het toestel draait op dezelfde software als de Galaxy S8.

Over iets meer dan anderhalve maand zal de fabrikant naar verwachting de Samsung Galaxy Note 8 onthullen. Kan Samsung ons het fiasco doen vergeten?

De geruchten en gelekte informatie lijken daar in ieder geval wel op te wijzen. Er zijn al meerdere renders, schetsen en cases opgedoken. Vaak laten die afbeeldingen echter maar een klein gedeelte van het toestel zien.

Samsung Galaxy Note 8 render

Een handige Youtuber brengt daar met de onderstaande video verandering in. Een render van de Samsung Galaxy Note 8 wordt van alle kanten getoond. De render is gebaseerd op alle gelekte informatie.

We zien een aantal interessante details voorbijkomen, inclusief de positionering van de headphone jack die een aantal dagen geleden is gelekt. Toch zijn er ook een aantal details waar we een vraagteken bij zetten.

Vooral de sensoren aan de voorkant van het toestel vallen op. Ook lieten renders van de bekende lekker Evan Blass zien dat de dubbele camera uitsteekt, wat niet echt terugkomt in deze video.

Neem dit soort video’s dan ook altijd met een flinke korrel zout. Toch is het tof om de geruchten zo te zien samenkomen, ook nog eens in verschillende kleuren.

Samsung zal de Galaxy Note 8 waarschijnlijk in de laatste week van augustus of de eerste week van september onthullen. Dat zal volgens interne bronnen vooral aan de ontwikkeling van Bixby gaan liggen.

Bron: Youtube

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters