Hoesjesmaker toont accurate renders Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker Ghostek heeft opnieuw renders van de onaangekondigde Samsung Galaxy Note 8 afgeleverd. Volgens de fabrikant zijn de nieuwe afbeeldingen gebaseerd op informatie van Samsung zelf.

De Samsung Galaxy Note 8 komt eraan!

De bekende hoesjesfabrikant Ghostek heeft opnieuw renders van de Samsung Galaxy Note 8 gepubliceerd. Dit keer zijn ze volgens de fabrikant zelf gebaseerd op informatie van Samsung zelf.

Dergelijke bedrijven zijn nu al druk bezig met het produceren van accessoires van de onaangekondigde phablet. Het is een raar spelletje. Fabrikanten moeten zich vaak baseren op gelekte informatie.

Samsung Galaxy S8 De Samsung Galaxy Note 7
De Samsung Galaxy Note 7

Dat zorgt ervoor dat ze er soms naast zitten. Dat is een risico dat ze moeten nemen, want je wil als hoesjesfabrikant het liefst nog voor de lancering van een nieuw toestel je accessoires al in de schappen hebben liggen.

Dat kan het verschil maken tussen een dikke omzet en een totale flop. Maar goed, terug naar de Samsung Galaxy Note 8. Ghostek wist het design van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus ook vrij accuraat te voorspellen, dus dat maakt deze renders extra interessant.

Nieuwe renders

Het valt meteen op dat de high-end smartphone rechthoekiger dan de Samsung Galaxy S8 is. Verder hebben de smartphones veel van elkaar weg.

De Galaxy Note 8 heeft naar verluidt een flink 6.4-inch scherm. Dankzij de dunnere schermranden valt dat echter relatief mee. De render toont de fysieke Bixby-knop, aan de linkerkant van de phablet.

De dunne schermrand aan de bovenkant van het toestel bevat een irisscanner en natuurlijk een selfiecamera. De schermrand aan de onderkant van de Galaxy Note 8 is geheel leeg.

Samsung Galaxy Note 8 renders

Aan de onderkant zit een USB Type-C port, een 3.5mm headphone jack en een slot voor de S-Pen. Vooral de achterkant van de phablet is interessant.

De Samsung Galaxy Note 8 heeft namelijk een horizontaal gepositioneerde dubbele camera. Dat is een van de weinige vlakken waarop de high-end smartphone zich weet te onderscheiden van de Galaxy S8.

Naast de hartslagsensor zit een dual-LED flash. Opnieuw zit de vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel, helaas. Gelukkig lijkt er nu wel meer ruimte tussen de lens en de sensor te zitten, dus dat scheelt.

De Amerikaanse versie van de Samsung Galaxy Note 8 maakt gebruik van de Snapdragon 835. In Nederland schuilt Samsung’s eigen Exynos 8895 onder de motorkap.

Samsung Galaxy S8 Plus design Galaxy S8 Active
De standaard Samsung Galaxy S8

Verder heeft het toestel 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Verder kun je rekenen op een 3300 mAh batterij. Samsung heeft al bevestigd dat de phablet op 23 augustus aangekondigd wordt. Wat vind jij van het design?

 

Bron: Forbes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Kevin -

      Google heeft Google Assistant nog niet eens uitgerold voor telefoons waarvan de systeemtaal niet op de paar ondersteunde talen staat. Zolang Samsung niet dezelfde fout maakt en Bixby Voice gewoon ook in de rest van de wereld ongeacht systeemtaal uitrolt, is het prima dat ze hun eigen assistent zo pertinent aanwezig plaatsen. In de Benelux is er namelijk geen goed alternatief. Je moet of je systeemtaal en daarmee elke app op Engels zetten, of uit illegale bron een APK downloaden voor Microsoft’s Cortana. Dan heb je de twee redelijkste assistenten voor Android. Als ik dan kijk naar die drie assistenten (in video’s, maar heb toen ik in de VS was Bixby en Google assistent ook live naast elkaar gezien) denk ik persoonlijk: geef mij Bixby maar.

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters