Hoesjesmaker toont accurate renders Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker Ghostek heeft opnieuw renders van de onaangekondigde Samsung Galaxy Note 8 afgeleverd. Volgens de fabrikant zijn de nieuwe afbeeldingen gebaseerd op informatie van Samsung zelf.

De Samsung Galaxy Note 8 komt eraan!

De bekende hoesjesfabrikant Ghostek heeft opnieuw renders van de Samsung Galaxy Note 8 gepubliceerd. Dit keer zijn ze volgens de fabrikant zelf gebaseerd op informatie van Samsung zelf.

Dergelijke bedrijven zijn nu al druk bezig met het produceren van accessoires van de onaangekondigde phablet. Het is een raar spelletje. Fabrikanten moeten zich vaak baseren op gelekte informatie.

Samsung Galaxy S8 De Samsung Galaxy Note 7
De Samsung Galaxy Note 7

Dat zorgt ervoor dat ze er soms naast zitten. Dat is een risico dat ze moeten nemen, want je wil als hoesjesfabrikant het liefst nog voor de lancering van een nieuw toestel je accessoires al in de schappen hebben liggen.

Dat kan het verschil maken tussen een dikke omzet en een totale flop. Maar goed, terug naar de Samsung Galaxy Note 8. Ghostek wist het design van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus ook vrij accuraat te voorspellen, dus dat maakt deze renders extra interessant.

Nieuwe renders

Het valt meteen op dat de high-end smartphone rechthoekiger dan de Samsung Galaxy S8 is. Verder hebben de smartphones veel van elkaar weg.

De Galaxy Note 8 heeft naar verluidt een flink 6.4-inch scherm. Dankzij de dunnere schermranden valt dat echter relatief mee. De render toont de fysieke Bixby-knop, aan de linkerkant van de phablet.

De dunne schermrand aan de bovenkant van het toestel bevat een irisscanner en natuurlijk een selfiecamera. De schermrand aan de onderkant van de Galaxy Note 8 is geheel leeg.

Samsung Galaxy Note 8 renders

Aan de onderkant zit een USB Type-C port, een 3.5mm headphone jack en een slot voor de S-Pen. Vooral de achterkant van de phablet is interessant.

De Samsung Galaxy Note 8 heeft namelijk een horizontaal gepositioneerde dubbele camera. Dat is een van de weinige vlakken waarop de high-end smartphone zich weet te onderscheiden van de Galaxy S8.

Naast de hartslagsensor zit een dual-LED flash. Opnieuw zit de vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel, helaas. Gelukkig lijkt er nu wel meer ruimte tussen de lens en de sensor te zitten, dus dat scheelt.

De Amerikaanse versie van de Samsung Galaxy Note 8 maakt gebruik van de Snapdragon 835. In Nederland schuilt Samsung’s eigen Exynos 8895 onder de motorkap.

Samsung Galaxy S8 Plus design Galaxy S8 Active
De standaard Samsung Galaxy S8

Verder heeft het toestel 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Verder kun je rekenen op een 3300 mAh batterij. Samsung heeft al bevestigd dat de phablet op 23 augustus aangekondigd wordt. Wat vind jij van het design?

 

Bron: Forbes

 

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters