Nieuwe renders en details Samsung Galaxy Note 8 duiken op

Er zijn nieuwe vermeende renders van de Samsung Galaxy Note 8 opgedoken. Daarnaast weten we nu meer over andere details rondom de phablet.

Samsung Galaxy Note 8

Een Twitter-gebruiker genaamd @PoyocoTech beweert meer informatie rondom de Samsung Galaxy Note 8 bemachtigd te hebben. Hij plaatste onder andere renders van de langverwachte phablet.

Samsung Galaxy S8 Plus design
De Samsung Galaxy S8

Men kijkt om twee redenen reikhalzend uit naar de phablet. Ten eerste hebben we natuurlijk het Galaxy Note-fiasco. Samsung beloofde begin dit jaar het helemaal goed te gaan maken met de Samsung Galaxy Note 8.

De Koreaanse fabrikant beweert dat het zijn veiligste en beste toestel ooit wordt. Daarnaast is er de Samsung Galaxy S8. Een indrukwekkend toestel, maar je zou het ook een compromis kunnen noemen.

Samsung kreeg het namelijk niet op tijd voor elkaar om de vingerafdrukscanner in het scherm te verwerken. Last-minute werd er toch nog voor de achterkant van het high-end toestel gekozen. Verre van ideaal, zoals je kunt lezen in onze review.

Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 maakt naar verluidt korte metten met de tekortkomingen van de Galaxy S8. Dat wordt nog eens bevestigd door deze nieuwe vermeende renders van de phablet.

Vingerafdrukscanner en andere veranderingen

Er is geen vingerafdrukscanner op de achterkant van de Galaxy Note 8 te bekennen. Dat betekent dat de Koreaanse techgigant het toch voor elkaar heeft gekregen om de scanner onder het scherm te implementeren.

Althans, als het hier echt om de real deal gaat. Neem dit soort geruchten altijd met een flinke korrel zout. Maar goed, terug naar de gelekte render.

De voorkant doet sterk denken aan een opgeblazen Samsung Galaxy S8. Hetzelfde geldt voor de achterkant, al valt de verticaal gepositioneerde dubbele camera daar vooral op.

Samsung Galaxy Note 8

Volgens de Twitteraar heeft de phablet door AKG afgestelde stereo speakers. Bovendien heeft de toegewijde Bixby-knop dit keer textuur en kan de S Pen naar verluidt vibreren. Ook kunnen gebruikers hun S Pen vinden met Samsung’s Find My Mobile app.

Bronnen op het Chinese sociale netwerk Weibo beweren dat de Galaxy Note 8 nog dunnere schermranden dan de Samsung Galaxy S8 heeft.

Al met al lijkt het een indrukwekkende phablet te gaan worden. Maar is het genoeg om revanche te nemen na de Samsung Galaxy Note 7? We gaan het naar verwachting begin september ontdekken.

Bron: @PoyocoTech, weibo

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters