Nieuwe renders en details Samsung Galaxy Note 8 duiken op

Er zijn nieuwe vermeende renders van de Samsung Galaxy Note 8 opgedoken. Daarnaast weten we nu meer over andere details rondom de phablet.

Samsung Galaxy Note 8

Een Twitter-gebruiker genaamd @PoyocoTech beweert meer informatie rondom de Samsung Galaxy Note 8 bemachtigd te hebben. Hij plaatste onder andere renders van de langverwachte phablet.

Samsung Galaxy S8 Plus design
De Samsung Galaxy S8

Men kijkt om twee redenen reikhalzend uit naar de phablet. Ten eerste hebben we natuurlijk het Galaxy Note-fiasco. Samsung beloofde begin dit jaar het helemaal goed te gaan maken met de Samsung Galaxy Note 8.

De Koreaanse fabrikant beweert dat het zijn veiligste en beste toestel ooit wordt. Daarnaast is er de Samsung Galaxy S8. Een indrukwekkend toestel, maar je zou het ook een compromis kunnen noemen.

Samsung kreeg het namelijk niet op tijd voor elkaar om de vingerafdrukscanner in het scherm te verwerken. Last-minute werd er toch nog voor de achterkant van het high-end toestel gekozen. Verre van ideaal, zoals je kunt lezen in onze review.

Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 maakt naar verluidt korte metten met de tekortkomingen van de Galaxy S8. Dat wordt nog eens bevestigd door deze nieuwe vermeende renders van de phablet.

Vingerafdrukscanner en andere veranderingen

Er is geen vingerafdrukscanner op de achterkant van de Galaxy Note 8 te bekennen. Dat betekent dat de Koreaanse techgigant het toch voor elkaar heeft gekregen om de scanner onder het scherm te implementeren.

Althans, als het hier echt om de real deal gaat. Neem dit soort geruchten altijd met een flinke korrel zout. Maar goed, terug naar de gelekte render.

De voorkant doet sterk denken aan een opgeblazen Samsung Galaxy S8. Hetzelfde geldt voor de achterkant, al valt de verticaal gepositioneerde dubbele camera daar vooral op.

Samsung Galaxy Note 8

Volgens de Twitteraar heeft de phablet door AKG afgestelde stereo speakers. Bovendien heeft de toegewijde Bixby-knop dit keer textuur en kan de S Pen naar verluidt vibreren. Ook kunnen gebruikers hun S Pen vinden met Samsung’s Find My Mobile app.

Bronnen op het Chinese sociale netwerk Weibo beweren dat de Galaxy Note 8 nog dunnere schermranden dan de Samsung Galaxy S8 heeft.

Al met al lijkt het een indrukwekkende phablet te gaan worden. Maar is het genoeg om revanche te nemen na de Samsung Galaxy Note 7? We gaan het naar verwachting begin september ontdekken.

Bron: @PoyocoTech, weibo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Willem -

  Worden jullie nooit moe van jezelf!!
  Alles wat Apple doet is top.
  Alles wat Samsung doet, compromis toestel, note 7 fiasco, en ga zomaar door. Dag in dag uit! Pfffffffff…..

  1. Fred -

   Ieder merk heeft z’n voor- en nadelen. Er is geen enkel merk Slecht, Slechte Merken hebben geen bestaansrecht. Het is nu eenmaal zo dat zelfs een Volkswagen eigenaar nooit zal overstappen naar Seat 😀😀

  2. Ineke -

   Willem je hebt wel gelijk. Maar ik ben een Samsung liefhebber dus ik laat me niet van de wijs brengen. Apple zal ongetwijfeld mooi en goed zijn, maar ik blijf bij wat ik heb.

  3. Sebas -

   Wordt jij ook niet moe van je afgekloven apple elke keer maar het zelfde omdat ze dan geen compromis hoeven te sluiten 😂😂

   Apple is voor mensen die geen verstand hebben van wat een telefoon allemaal echt kan alles versleutelt en vergrendeld

   Verder iedereen zijn eigen keuze wil je dat alles veilig en goed werkt in 1 keer moet je bij Apple zijn wil je zelf er achter komen hoe iets hoort te werken en ook moeite voor.willen doen dan moet je een samsung nemen

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters