Samsung geeft in teaser subtiele sneer naar Apple

Samsung en Apple zijn op de smartphonemarkt elkaars grote concurrenten. De een probeert het de ander graag moeilijk te maken. Ook nu heeft Samsung een teaser voor de Samsung Galaxy Note 8 laten zien die subtiel het beleid van Apple belachelijk maakt.

Samsung Galaxy Note 7

De stap van Samsung is opmerkelijk  te noemen, omdat Samsung pas een jaar geleden met de Galaxy Note 7 het grootste fiasco in de smartphonewereld ooit veroorzaakte. Het verhaal is wel bekend: de toestellen bleken in brand te kunnen vliegen en uiteindelijk moest Samsung de productie stopzetten.

Dat Samsung dus nu al hoog van de toren zou blazen over de nieuwste telefoon in de Note-lijn komt enigszins als een verrassing. Toch doet de Zuid-Koreaanse producent dat wel. De teaser voor de Samsung Galaxy Note 8 is hieronder te bekijken.

Samsung Galaxy Note 8 teaser

De teaser, die de titel “Do bigger things” draagt, bestaat vrijwel exclusief uit een paar woorden. Continu laat de video een woord zien. Vervolgens streept de S Pen dit woord door en komt er een ander woord naast.

De sneer naar Apple is dat alle doorgestreepte woorden volgens veel Samsungliefhebbers het beleid van Apple omschrijven. De woorden die daarna komen geven natuurlijk altijd aan hoe Samsung te werk gaat. Apple maakt stapjes, Samsung sprongen. Apple volgt, Samsung innoveert. En zo gaat het een halve minuut.

En wat denk jij van deze Samsung Galaxy Note 8 teaser? Is dit gewoon onderdeel van het spel of gaat dit te ver? En hoort Samsung wel zo hoog van de toren te blazen?

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters