Samsung belooft veiligere en zeer innovatieve Samsung Galaxy Note 8

Recentelijk heeft Samsung de reden bekend gemaakt waarom de Galaxy Note 7 van de markt is gehaald. Geruchten zouden gaan dat de Note-serie zou stoppen na dit debacle en er dus geen Note 8 zou komen. Toch beweert een topman van Samsung Mobile, genaamd DJ Koh, iets heel anders.

Samsung Galaxy Note 7

Iedereen weet wel wat er met de Galaxy Note 7 is gebeurd, daar gaan we het verder in dit bericht niet meer over hebben. Wat wel interessant is, is dat er pas sinds vannacht de oorzaken bekend zijn gemaakt. Eerder bronnen suggereerde al dat de behuizing van de Note 7 te klein zou zijn voor de accu, wat zo goed als waar bleek te zijn.

De oorzaak was dat de negatieve elektroden in de accu deels werden afgekneld, waardoor deze te dicht bij de positieve elektroden kwamen. Kort gezegd: twee elementen die niet te dicht bij elkaar in de buurt mogen komen, kwamen door de druk van de behuizing wel te dicht bij elkaar, wat tot kortsluiting van de telefoon resulteerde. Dit was slechts het eerste deel van het debacle.

Bij de tweede lading Note 7’s was Samsung noodgedwongen de ontploffende variant te vervangen voor een niet-ontploffende variant. In de haast hierbij is de isolatietape niet of niet goed bevestigd. Hierdoor kwam er ook kortsluiting in de telefoon.

Samsung Galaxy Note 8

Maar goed, de Galaxy Note 7 is dus niet meer op de markt, waardoor Note-liefhebbers niet de kans hebben gekregen om hun Galaxy Note 4 of Galaxy Note 5 te vervangen voor een nieuwe Galaxy Note. Het bleef even de vraag of Samsung wel verder ging met de Note-serie. Volgens een topman van Samsung Mobile, genaamd DJ Koh, zal het bedrijf absoluut ermee verder gaan.

Koh zegt dat de Galaxy Note 8, de opvolger van de Note 7, een “betere, veiligere en erg innovatief toestel is”. Wat hij hier precies mee bedoelt is nog niet helemaal duidelijk, maar dat het Koreaanse bedrijf verder gaat met de Galaxy Note-serie, is nu dus zeker.

“I will bring back a better, safer and very innovative Note 8”

Bron: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters