De Samsung Galaxy Note 8 ziet er beter uit dan we dachten

Er zijn opnieuw renders van de Samsung Galaxy Note 8 gelekt. Dit keer krijgen we voorkant van het onaangekondigde toestel uitgebreid te zien.

Kan Samsung ons verrassen met de Samsung Galaxy Note 8?

2016 was een fantastisch jaar voor Samsung. Althans, tot de Samsung Galaxy Note 7 roet in het eten gooide. De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge verbraken allerlei records, en de Galaxy Note 7 werd ook door recensenten geprezen. Een topjaar werd alleen maar beter, zo leek het.

Samsung Galaxy S8 Plus design
De Samsung Galaxy S8

We weten allemaal hoe dat is afgelopen. De Samsung Galaxy Note 7 begon te ontploffen in de handen van consumenten, met alle gevolgen van dien. Samsung moest de phablet terugroepen. De schade kon beperkt worden, en veilige exemplaren werden op de markt gebracht. Klein probleempje: ook die ‘veilige’ exemplaren begonnen vlam te vatten.

Er zat maar een ding op: de Samsung Galaxy Note 7 geheel van de markt halen. In de media had men het over onherstelbare reputatieschade, maar de doorsnee consument blijkt vrij vergevingsgezind te zijn. Begin dit jaar hadden consumenten nog net zoveel vertrouwen in de Koreaanse techgigant. Sterker nog, de Samsung Galaxy S8 is een groot succes.

Het toestel heeft dunne schermranden, waardoor de concurrentie opeens achterhaald lijkt. Over een jaar zal elke smartphone er zo uit gaan zien, maar voor nu blijft het een verrassend effect hebben. De vraag is: hoe kan Samsung dan nog verrassen met de Samsung Galaxy Note 8?

Gelekte renders tonen voorkant

Geruchten geven daar een antwoord op: de Samsung Galaxy Note 8 heeft een dubbele camera, in tegenstelling tot de Galaxy S8. De vingerafdrukscanner zit helaas nog steeds aan de achterkant van de smartphone, maar de nog dunnere schermranden maken een hoop goed.

Samsung Galaxy Note 8

Dat soort conclusies kunnen we beginnen te trekken dankzij gelekte renders van de phablet. De Samsung Galaxy Note 8 wordt over enkele weken onthuld. Daardoor duiken er steeds meer afbeeldingen op. Vorige week kregen we vermeende persrenders te zien.

Dit keer staat de voorkant van de Galaxy Note 8 in de schijnwerpers. Een drietal renders zijn namelijk gelekt door de bekende Twitter-gebruiker @UniverseIce. Door zijn reputatie hebben we er alle vertrouwen in dat het hier om de real deal gaat. De dunnere schermranden maken de phablet zo mogelijk nog strakker dan de Galaxy S8.

We raden je echter aan dit soort leaks met een korrel zout te blijven nemen, hoe geloofwaardig ze ook zijn. Eind augustus weten we immers sowieso wat Samsung van plan is. Durf jij de phablet nog aan te schaffen na vorig jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Sylvia langbroek -

  Ik heb zelf de s8 het 1ste toestel verstond bijna niemand me viel steeds weg ander toestel gehad weer bet zelfde probleem ,bij KPN zeggen bij Samsung werken ze aan betere software 1x me toestel helemaal uit gevallen moest op starten met puk code ik hoopte dat ik van me problemen af zou zijn nog steeds drama wat nu ben al tig keer met toestel terug geweest kost me uren parkeer geld en zonde van me tijd pfff gebruik al jaren Samsung nooit dit probleem gehad ,kan iemand me zeggen wat ik het beste kan doen gr syl

 2. Berry -

  Op de vraag of je hem nog durft aan te schaffen zeg ik volmondig JA en ik zit erop te wachten. Het blijft electronica en daar kan altijd iets mee gebeuren. Hoewel de note 7 waar ik op wachtte terug werd geroepen is de S8 een hele mooi foon geworden. Zelf bezit ik nog steeds de Note 4 gezien Samsung nog met geen betere versie is gekomen met zon groot scherm. Ik blijf het volgen!

 3. Ytje-Afke -

  Zeker heb altijd een note gehad alleen de ene was beter dan de andere.
  Zo mis ik ook bepaalde dingen bij de een of ander.
  Maar ga gewoon weer voor een note.
  Foutje kan ieder gebeuren al was dit wel een grote fout maar goed opgelost.
  Ga zo verder.

 4. Chris -

  Waar zie jij dunnere schermranden dan bij de s8? Dunnere schermranden dan menig smartphone inderdaad, maar het is niet nog dunner vergeleken met s8.

 5. Martin -

  Ja ik durf. En ik ben wanhopig verlangend naar een upgrade van mijn note 4. Reken maar dat Samsung na het note 7 debacle alles op alles heeft gezet om een ultiem veilig toestel te produceren

   1. jos -

    Geld voor mij ook wel een beetje
    Had een note 2
    Nu een note 3
    Ik vind het top telefoons.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters