Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch

Dit jaar is het duidelijk het jaar van de notch en behoorlijk wat Android toestellen kopiëren de iPhone X inham. Samsung doet hier niet aan mee en lanceerde de Galaxy S9 toestellen gewoon met een rechte bovenkant. Ook van de Galaxy Note 9 is het zo goed als zeker dat deze zonder notch komt. Maar wat als hij toch de inham zou hebben? De blog Target Youtube heeft het op zich genomen om ons van renders te voorzien van het aankomende toestel inclusief notch.

Kleine Note 9 notch

We moeten zeggen dat het toestel er op de renders niet eens zou heel slecht uitziet, maar dat komt omdat de notch wel erg klein is gevisualiseerd.

Stel dat de smartphone inderdaad met een notch zou komen, dan zou deze toch echt wel een stukje groter moeten zijn om de sensoren daadwerkelijk te huisvesten. De randen van het schermen lopen aan de bovenkant, dankzij de inham, wel lekker ver door tot de rand.

Galaxy Note 9 notch render

Inclusief in-display vingerafdrukscanner

Ook aan de onderkant loopt het scherm bijna helemaal door tot de rand, wat voor een randlozer design zorgt dan we bij de Galaxy S9 toestellen zien. De makers van de render bedachten verder dat de Note 9 ook best wel met een in-display vingerafdrukscanner zou kunnen komen.

Er zijn inderdaad berichten die claimen dat Samsung dit jaar de scanner al paraat heeft, maar het lijkt realistisch gezien nog wat vroeg. Volgens andere berichten zou het pas volgend jaar zover zijn.

Galaxy Note 9 notch render

Note 8 cameramodule

Aan de achterkant vinden we de dubbele camera module van de Galaxy Note 8, die horizontaal gepositioneerd is. Verrassend is dat we hier ook weer een vingerafdrukscanner tegenkomen, voor mensen die misschien al gewend zijn aan een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Hoewel het het zou kunnen dat Samsung de module van de Galaxy Note 8 kopieert, aangezien ook de Galaxy S9 toestellen erg lijken op de S8 modellen. Het is echter waarschijnlijker dat we de vertikale plaatsing van de S9 ook bij de Note 9 terugzien.

Galaxy Note 9 notch render

Vroege lancering

Normaal gesproken lanceert Samsung de Note toestellen rond augustus, maar volgens de geruchten zou de smartphonemaker de telefoon wat eerder in het jaar willen lanceren om de aandacht sneller af te leiden van de nieuwe iPhone modellen.  We zullen zien wat er allemaal waar is van de berichten en zien de smartphone vanzelf verschijnen.

Via: BGR

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters