Samsung Galaxy Note Edge nu in Nederland te koop

De opmerkelijke Samsung Galaxy Note Edge is in Nederland te koop. Dit broertje van de Galaxy Note 4 valt op vanwege zijn scherm die over de rechter rand van het toestel heen valt. Duur is hij wel: de Galaxy Note Edge kost 849 euro.

Samsung Galaxy Note Edge hands-on

De Samsung Galaxy Note Edge is in beperkte oplage in Nederland te koop. Bij StudentMobiel en GSMWijzer is hij op voorraad. De telefoon met het gebogen scherm lijkt veel op de Galaxy Note 4. Niet zo gek, want de telefoons werden tegelijkertijd op de IFA-beurs in Berlijn aangekondigd.

De specificaties zijn ook nagenoeg gelijk. De Galaxy Note Edge heeft ook een QHD-scherm. Deze is met een formaat van 5,6 inch 0,1 inch kleiner dan het scherm in de Galaxy Note 4.De resolutie is 2560x1440x140 pixels. Die 140×2560 pixels is het deel van de display die over de rand afloopt.

De Galaxy Note Edge heeft 32 of 64GB opslaggeheugen. Zijn Snapdragon 805-processor klokt 2,7 GHz en heeft 3GB werkgeheugen. De camera’s maken foto’s in 16 en 3,7 megapixel. De camera aan de achterkant heeft optische beeldstabilisatie.

Met het deel van het scherm dat over de rand afloopt kun je snel navigeren. Ook derde partijen kunnen apps voor dit kleine scherm ontwikkelen. Wij speelden op de IFA-beurs in Berlijn al even met de Galaxy Note Edge.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters