Samsung Galaxy Note Edge nu in Nederland te koop

De opmerkelijke Samsung Galaxy Note Edge is in Nederland te koop. Dit broertje van de Galaxy Note 4 valt op vanwege zijn scherm die over de rechter rand van het toestel heen valt. Duur is hij wel: de Galaxy Note Edge kost 849 euro.

Samsung Galaxy Note Edge hands-on

De Samsung Galaxy Note Edge is in beperkte oplage in Nederland te koop. Bij StudentMobiel en GSMWijzer is hij op voorraad. De telefoon met het gebogen scherm lijkt veel op de Galaxy Note 4. Niet zo gek, want de telefoons werden tegelijkertijd op de IFA-beurs in Berlijn aangekondigd.

De specificaties zijn ook nagenoeg gelijk. De Galaxy Note Edge heeft ook een QHD-scherm. Deze is met een formaat van 5,6 inch 0,1 inch kleiner dan het scherm in de Galaxy Note 4.De resolutie is 2560x1440x140 pixels. Die 140×2560 pixels is het deel van de display die over de rand afloopt.

De Galaxy Note Edge heeft 32 of 64GB opslaggeheugen. Zijn Snapdragon 805-processor klokt 2,7 GHz en heeft 3GB werkgeheugen. De camera’s maken foto’s in 16 en 3,7 megapixel. De camera aan de achterkant heeft optische beeldstabilisatie.

Met het deel van het scherm dat over de rand afloopt kun je snel navigeren. Ook derde partijen kunnen apps voor dit kleine scherm ontwikkelen. Wij speelden op de IFA-beurs in Berlijn al even met de Galaxy Note Edge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. hanszw -

    Ze hadden al problemen met teruglopende verkopen van de Galaxy S5 omdat ze zichzelf uit de markt prijzen en dan kom je met een toestel wat nog duurder is, met nauwelijks toegevoegd waarde? Kop in het zand politiek, bay bay Samsung.

  2. Tim Gout -

    ik weet echt niet wat ik hier mee aan moet . zo te zien heb je minder bat, en heeft de edge functie niet te gek veel echt nuttige opties. de lg flex lijkt me meer praktisch dan. maar we zullen de cijfers zien ^^

Android O Oreo

Android 8.0 Oreo is officieel: dit kunnen we van het koekje verwachten lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters