Subtiele verandering: eerste foto’s Samsung Galaxy Note FE duiken op

Samsung brengt binnenkort de Samsung Galaxy Note 7 opnieuw uit, onder de naam Galaxy Note 7R of Galaxy Note FE. De eerste foto’s wijzen op een subtiele verandering.

De Samsung Galaxy Note 7 komt terug

De Samsung Galaxy Note 7 werd vorig jaar al vrij snel bestempeld als de beste smartphone van het jaar. Het was ook zeker een fantastische smartphone, maar een groot mankement gooide roet in het eten.

Verschillende exemplaren begonnen namelijk te ontploffen. Samsung riep het toestel terug, om vervolgens veilige exemplaren uit te brengen. Toen die zogenaamd veilige exemplaren ook explodeerden, besloot de Koreaanse fabrikant geheel te stoppen met de verkoop van de Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 7 populair
De Samsung Galaxy Note 7

Een grote teleurstelling voor veel fans, want het bleef een uitstekende smartphone. Qua toestellen met slimme pennetjes heb je verder ook niet echt keuze.

Binnenkort komt Samsung met de Galaxy Note 8. Daarvoor krijgt de Samsung Galaxy Note 7 echter nog een kans.

De Koreaanse techgigant recyclet zijn voorraad door de phablet opnieuw uit te brengen, dit keer met kleinere en uitgebreid geteste batterijen. Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 7R, ook bekend als de Samsung Galaxy Note FE.

Zo ziet de Samsung Galaxy Note FE eruit, of Galaxy Note 7R?

Het is nog niet bekend in welke landen de Samsung Galaxy Note 7 opnieuw zal worden uitgebracht. De kans dat de phablet naar Nederland komt is echter zeer klein.

Er zijn nu wel al vermeende foto’s van het toestel opgedoken. We weten natuurlijk allang hoe de Galaxy Note 7 eruit ziet, maar er is wel een klein verschilletje.

Samsung Galaxy Note 7R

Rechtsonder op de achterkant van de phablet vind je nu de letter R. Daarmee wordt onderscheid gemaakt tussen de oude en veilige nieuwe exemplaren.Samsung Galaxy Note 7R

Dat is opvallend, want eerdere geruchten wezen er juist op dat Samsung juist de negatieve associatie van de naam van de Samsung Galaxy Note 7 wilde vermijden. Daarom koos de fabrikant naar verluidt voor de Samsung Galaxy FE, Fandom Edition.

De letter R wijst erop dat de Koreaanse fabrikant zijn phablet toch onder de naam Samsung Galaxy Note 7R uit gaat brengen. Hopelijk horen we komende maand meer over het interessante toestel.

Bron: DroidHolic

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters