Samsung Galaxy S bereikt de winkels

De eerste ketens hebben de Samsung Galaxy S in ontvangst mogen nemen. Vodafone krijgt het toestel exclusief in de 16GB variant terwijl de andere ketens het moeten doen met de 8GB variant.

Samsung is afgelopen donderdag begonnen met het uitleveren van de Samsung Galaxy S. Het toestel wordt pas aanstaande woensdag officieel gelanceerd in Nederland maar de producent weet al bijzonder snel zijn Android paradepaardje naar de winkels te brengen. De producent heeft de eerste vier weken met telecomprovider Vodafone een exclusiviteit afgesproken voor de 16GB variant van de Galaxy S. Ketens als The Phone House en BelCompany moeten het de eerste maand doen met de 8GB variant die inmiddels ook overal te verkrijgen is voor een prijs van rond de 550 euro en bij Vodafone voor rond de 600 euro.

De Samsung Galaxy S is voorzien van Android 2.1 en zal nog dit jaar Android 2.2 mee gaan krijgen van de producent. Het toestel beschikt over een 1Ghz-processor genaamd de Hummingbird wat op zijn beurt weer een Cortex A8-core heeft net als de Apple iPhone 4. De processor wordt vooral geroemd om zijn grafische capaciteiten en lijkt op dit vlak stukken beter te presteren dan de Qualcomm Snapdragon. Het toestel beschikt daarnaast over een S-AMOLED scherm net als de Samsung Wave. De Galaxy S is beschikbaar met 8GB intern geheugen en 16GB intern geheugen al zal deze laatste variant pas volgende maand overal beschikbaar zijn. Aanstaande woensdag zal Samsung het toestel officieel lanceren in Nederland en All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

Samsung Galaxy S 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. hman -

  Ben het volkomen eens dat het een klote telefoon is. Schijttraag niks als de meest vage foutmeldingen. Klote pc software

  EEN DIKKE AFRADER!!!!!!! Waardeloze troep. Samsung heeft voor mij WEER eens bewezen geen samsung te nemen.

 2. Wessel -

  Waar al jullie mensen last van hebben?…
  Zoekend naar iets slechts om over dit toestel, puur om te zeuren denk ik? Kies dan een andere telefoon.

  Het ding is prima, want…

  Hij werkt snel. En als je de juiste 'Apps' installeert blijft hij snel.

  De camera is prima, mooie kwaliteit…en niet zeuren, als je betere kwaliteit wilt, koop dan een foto camera.

  En als je gewoon even je USB drivers update, gaat Syncen ook makkelijk.

  Internet gaat razend snel

  MP3 speler is prima.

  Daarnaast belt en sms't hij gewoon zoals het hoort…prima.

  Daarnaast is er ook een goede grammaticale spellingscontrole voor te downloaden..misschien wat voor jou, Danny.

 3. Ramon -

  Mooi en fijn toestel, maar ik krijg het niet voor elkaar om hem met usb kabel aan pc of laptop te hangen en bestanden er op te zetten of te synchronisen.Ook in Samsung Kies herkent hij hem niet.

 4. autje -

  Nou Nou ..,

  Het is cker geen k*t toestel ..,

  Dat de achterkant van plastic is, maakt voor mij niet veel uit. !!

  Had hiervoor de N97 en die was ook van plastic. Hij ligt vind ik tog wel lekker in de hand.. Hij is zelfs onwijs Licht…

  Het toestel is naar mijn mening heel snel ..,

  De eerste momenten met de Galaxy S zijn voor mijn veel belovend !! :Y:Y :Y

 5. tago -

  danny heeft gelijk. ik heb dit toestelletje als sinds gister in mijn bezit. de wavebehuizing zou veel beter zijn geweest dan nu het geval is. qua instellingen (display, verlichting,tekst) zou het ook veel beter kunnen. verder een toptoestel maar toch niet het summum. t lukt me maar niet om m aan mijn pc te hangen en te syncen, ik denk dat de software van samsung nog niet de galaxy s herkent.

 6. danny -

  Kut toestel werk In een telefoonzaak en de gehele android menu is er niet. Alleen samsung menu. Kan je net zo goed 1 kopen zonder android is gewoon hetzelfde maar wel mooi scherm. Btw de buitenkant is plastic.
  Ze konden liever de buitenkant van een wave pakken

 7. michaelpb -

  Mooi ding, maar mij echt veel te groot. Sinds de HTC HD2 en de hele 4 inch+ schermen ben ik het spoor een beetje bijster. Dit is toch niet meer fijn om te handelen? Mijn Samsung Wave vind ik qua formaat echt de max, ook al scheelt het maar een halve centimeter in de breedte en een centimeter in de lengte.

  Gekke ontwikkeling eigenlijk. 10 jaar geleden maakte je de blits als je een superkleine telefoon had en nu is het weer andersom 🙂

  1. koen87 -

   Deze ontwikkeling komt omdat je nu niet alleen maar meer belt en smst met je telefoon. Maar ook foto's maakt, spelletjes speelt, internetten, emailen etc… 🙂

 8. Hayke -

  Welk geautoriseerd kanaal kan een garantie afgeven dat dit toestel binnen afzienbare tijd een update krijgt naar Android 2.2? Dat zou dit toestel (bijna) helemaal te gek maken!

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters