Samsung Galaxy S II groot succes in Zuid-Korea, Galaxy S III onderweg

De Samsung Galaxy S II is nog geen maand na de officiƫle lancering in het thuisland van de fabrikant al een onwaarschijnlijk groot succes. Binnen een krappe maand zijn er al een miljoen toestellen verkocht. Ondertussen is Samsung druk bezig met de opvolger van het toestel.

Samsung Galaxy S II

Daarmee is het toestel toegetreden tot de kleine schare van zeer snel verkopende toestellen. Voorganger Samsung Galaxy S, ook in Nederland een zeer populair toestel, had zeventig dagen nodig om in Zuid-Korea over het miljoen heen te gaan.

De Galaxy S II wordt vanaf 29 april verkocht in Zuid-Korea en heeft al wat records gebroken. Binnen drie dagen waren er al 100.000 telefoons verkocht, binnen acht dagen werd de 200.000 gepasseerd, binnen precies twee weken waren er 400.000 weg en nog eens vier dagen later werd het half miljoen-paaltje voorbij gelopen.

Hoe het met de Galaxy S II in de rest van de wereld gaat, is niet bekend, maar naar alle waarschijnlijkheid zal het iets minder hard lopen. Maar niet veel, want ook in Nederland en Amerika was de voorganger van dit toestel ook erg populair. Daarvan werden er uiteindelijk wereldwijd meer dan tien miljoen verkocht. In Nederland is de nieuwe variant momenteel het vier na best verkopende toestel van het land.

Samsung laat ondertussen aan The New York Times weten dat de producent al bezig is met de Galaxy S III die begin 2012 aangekondigd zal gaan worden. De kans is groot dat Samsung het toestel tijdens het Mobile World Congress 2012 zal gaan aankondigen dat in Barcelona zal plaatsvinden. De voorganger werd dit jaar op het zelfde congres aangekondigd. Ook een 4G-tablet van Samsung ligt in het verschiet, aldus de producent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters