'Samsung Galaxy S II in mei naar de winkels'

Tijdens een Nederlandse persbijeenkomst van Samsung op het Mobile World Congress was op de presentatieslides van Samsung te zien dat we de nieuwe Galaxy S II in mei op de markt kunnen verwachten. De marketing van het nieuwe Samsung toestel start al in april. Verder kon Samsung mededelen dat het toestel een adviesprijs heeft van 699 euro. De Galaxy Tab 10.1 zal naar verwachting al eind Q1 op de markt gaan komen.

Gister was er nog weinig bekend over de prijs en lanceerdatum van de Samsung Galaxy S II maar tijdens de Nederlandse meeting werd er meer informatie bekend gemaakt. Samsung vertelde ons dat we het nieuwe mobiele Android monster in het tweede kwartaal op de market kunnen verwachten. Op de roadmap slides was echter te zien dat de marketing van de Galaxy S II in april begint en ze de lancering in mei verwachten.

Waar de huidige Galaxy S een adviesprijs heeft van 599 euro doet de nieuwe Galaxy S II daar een schep bovenop met een adviesprijs van 699 euro. Hiermee wordt het een van de duurste Android toestellen en zal het toestel het nog lastig krijgen tegen de lager geprijsde Android-toptoestellen van LG en Sony Ericsson. April en mei gaan interessant maanden worden met alle aankomende Android-toestellen. Wat voor invloed dit op de echte winkelprijs gaat hebben moeten we nog afwachten.

Ook was op de slides van Samsung te zien dat de nieuwe Galaxy Tab 10.1 al eind Q1 op de markt kan komen. Samsung zelf houdt wel een slag om de arm aangezien de producent meldt dat de tablet ergens in Q2 beschikbaar zal zijn. De slides laten echter zien dat de marketing van de tablet al eerder begint wat een mogelijke lancering van eind maar kan duiden. Prijzen konden de Koreanen nog niet melden.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters