Samsung Galaxy S II mini gelekt in Engeland

Een Engelse telco heeft de Samsung Galaxy S 2 mini laten lekken. Een apparaat dat wat kleiner is dan de Galaxy S 2, maar nog altijd topspecificaties heeft.

galaxy s II mini

Samsung wijkt daarmee af van de lijn die met de originele Galaxy S Mini is ingezet. Dat was een toestel met magere specificaties, bedoeld voor minder veeleisende klanten. De Galaxy S II mini is bijvoorbeeld met zijn 3.7 inch scherm niet eens zo heel klein.

Engadget valt de eer te beurt het lek te hebben ontdekt. In de informatie staat verder dat het apparaat op Android Gingerbread 2.3 loopt, en een singlecore processor heeft met een snelheid van 1.4Ghz. Het apparaat kan HSPA+ aan met een snelheid van 21 Mbps. Het toestel zou in april verkocht moeten gaan worden bij de Engelse telco Three.

Hetzelfde lek spreekt overigens ook van de Nokia X7, de LG Optimus 3D en een paar tablets zoals de HTC Flyer die vanaf mei verkrijgbaar is. Ook de Blackberry PlayBook komt eraan, in juni, en aangezien het een Engelse release betreft lijkt het erop dat al deze apparaten ook tegen die tijd in Nederlandse winkels zouden kunnen komen.

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. trickey -

    @bart, Niks is beter dan de (super) Amoled (plus) schermen van Samsung, de rest functioneerd alleen maar als spiegel of magneet voor stof en als je dat niet genoeg vind neem je alle alternatieven als reflector voor de zon om jezelf te verblinden via je scherm door behulp van de zon… Gelukkig schijnt de zon in NL niet zo vaak, daar treffen velen van ons het wel een beetje mee 🙂

    1. bartvuijk -

      Ik heb mijn eerste Desire teruggestuurd omdat er twee zilvergrijze baardharen achter het scherm zaten. Kan er dus van meepraten. Die waren overigens alleen te zien als de zon er op scheen. Dan zag je de rest van het scherm inderdaad niet meer.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters