Samsung Galaxy S II mini gelekt in Engeland

Een Engelse telco heeft de Samsung Galaxy S 2 mini laten lekken. Een apparaat dat wat kleiner is dan de Galaxy S 2, maar nog altijd topspecificaties heeft.

galaxy s II mini

Samsung wijkt daarmee af van de lijn die met de originele Galaxy S Mini is ingezet. Dat was een toestel met magere specificaties, bedoeld voor minder veeleisende klanten. De Galaxy S II mini is bijvoorbeeld met zijn 3.7 inch scherm niet eens zo heel klein.

Engadget valt de eer te beurt het lek te hebben ontdekt. In de informatie staat verder dat het apparaat op Android Gingerbread 2.3 loopt, en een singlecore processor heeft met een snelheid van 1.4Ghz. Het apparaat kan HSPA+ aan met een snelheid van 21 Mbps. Het toestel zou in april verkocht moeten gaan worden bij de Engelse telco Three.

Hetzelfde lek spreekt overigens ook van de Nokia X7, de LG Optimus 3D en een paar tablets zoals de HTC Flyer die vanaf mei verkrijgbaar is. Ook de Blackberry PlayBook komt eraan, in juni, en aangezien het een Engelse release betreft lijkt het erop dat al deze apparaten ook tegen die tijd in Nederlandse winkels zouden kunnen komen.

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. trickey -

    @bart, Niks is beter dan de (super) Amoled (plus) schermen van Samsung, de rest functioneerd alleen maar als spiegel of magneet voor stof en als je dat niet genoeg vind neem je alle alternatieven als reflector voor de zon om jezelf te verblinden via je scherm door behulp van de zon… Gelukkig schijnt de zon in NL niet zo vaak, daar treffen velen van ons het wel een beetje mee 🙂

    1. bartvuijk -

      Ik heb mijn eerste Desire teruggestuurd omdat er twee zilvergrijze baardharen achter het scherm zaten. Kan er dus van meepraten. Die waren overigens alleen te zien als de zon er op scheen. Dan zag je de rest van het scherm inderdaad niet meer.

Samsung Galaxy S8 Active

‘Zo ziet de extra stevige Samsung Galaxy S8 Active eruit’ lees verder

ov-chip mobiel

Ov-chip mobiel: Je kunt nu met je smartphone inchecken lees verder

Samsung Galaxy Note 8

‘Strakke phablet: dummy Samsung Galaxy Note 8 gespot’ lees verder

iPhone 8 mal

Gelekte iPhone 8 mal suggereert dat toestel groter zal zijn dan iPhone 7 lees verder

smartphone kiezen

OnePlus 5 met dubbele camera en geen antennelijnen duikt op lees verder

Moto Z2 Play

Moto Z2 Play gecertificeerd: uiterlijk en specificaties bekend lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters