'Samsung Galaxy S II zou schermprobleempje hebben'

Sommige exemplaren van de nieuwe Samsung Galaxy S II zouden een schermprobleempje hebben. Aan één kant van het scherm zou het geliger zijn dan op de rest van het display.

galaxy s II schermprobleempje

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is uitgerust met een helder Super AMOLED Plus display. Sommige eigenaren van het toestel melden echter dat het scherm niet zo goed werkt als zij verwachtten. Aan één kant is het gelig, aan de andere kant niet. Een detailplaatje is hieronder geplaatst.

De makkelijkste manier om zelf te controleren of het scherm aan de gele koorts lijdt, is de helderheid naar beneden bij te stellen, terwijl je naar een effen achtergrond kijkt. Het effect kan behoorlijk subtiel zijn en velen zullen het om die reden helemaal niet waarnemen. Toch staat vast dat bij sommige toestellen een dergelijk ‘defect’ optreedt, als je dit kleine probleem zo mag noemen.

Het ‘probleem’ zal een oorzaak hebben in de hardware van het toestel. Die hardware is, zoals wij eerder bespraken, verder dik in orde met een snelle processor, een geweldig scherm en het ziet er dan ook naar uit dat dit kleine schermprobleem weinigen ervan zal weerhouden om dit toestel aan te schaffen.

Bron: Ubergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. T-imm -

  Aha oke. Ik ben benieuwd! Maar jij hebt dus geen last van schermproblemen? Ook niet in het donker en de brightness 10%? Ik ben namelijk een redelijk zeikerd in dit soort zaken, maar als ik weet dat elk toestel wel iets vertoond (of niet!) dan kan er ik wel genoegen mee nemen.

  1. Wall-e -

   T-imm: ik heb hem sinds donderdag.

   Volgens mij is batch twee te herkennen aan het feit dat build "GINGERBREAD.XWKE2" er gelijk op staat. In de eerste batch stond XWKE1 er standaard op, maar was hij wel te upgraden naar XWKE2 via KIES. Dit loste het probleem echter niet op.

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

BlackBerry Krypton

Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt lees verder

Heeft Apple de oplossing voor smartphoneverslaving gevonden? lees verder

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters