'Samsung Galaxy S III en Galaxy S 3D komen begin 2012 uit'

Volgens een Koreaanse krant zal Samsung tijdens het Mobile World Congress in februari de opvolger van de Galaxy S II bekend gaan maken. Niet veel later moet ook de eerste 3D-smartphone van Samsung uit gaan komen: de Galaxy S 3D.

Volgens de krant zal Samsung zoals verwacht eind februari de opvolger van de populaire Galaxy S II aankondigen tijdens het Mobile World Congress. Samsung heeft de twee voorgangers van de vermoedelijke Galaxy S III ook bekendgemaakt tijdens het MWC in 2010 en 2009. De nieuwe Galaxy S III moet volgens de krant een quadcore-processor krijgen om zo de concurrenten de baas te blijven. De telefoon zal daarnaast ook volgens de geruchten een 3D-camera gaan mee krijgen of een software tweak waardoor hij in 3D kan filmen, net als de Sony Ericsson-smartphones.

Naast de nieuwe Galaxy S III zal Samsung ook met haar eerste echte 3D-smartphone komen, de Galaxy S 3D. Onbekend is nog wat de specificaties van dit toestel zullen zijn, afgezien van de 3D-camera. Wel weet de krant te melden dat er meer smartphones van Samsung zullen volgen in 2012 met een dergelijke camera.

Samsung Galaxy S III mock-up

 

Bron: The Next Web

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters