'Samsung Galaxy S III en Galaxy S 3D komen begin 2012 uit'

Volgens een Koreaanse krant zal Samsung tijdens het Mobile World Congress in februari de opvolger van de Galaxy S II bekend gaan maken. Niet veel later moet ook de eerste 3D-smartphone van Samsung uit gaan komen: de Galaxy S 3D.

Volgens de krant zal Samsung zoals verwacht eind februari de opvolger van de populaire Galaxy S II aankondigen tijdens het Mobile World Congress. Samsung heeft de twee voorgangers van de vermoedelijke Galaxy S III ook bekendgemaakt tijdens het MWC in 2010 en 2009. De nieuwe Galaxy S III moet volgens de krant een quadcore-processor krijgen om zo de concurrenten de baas te blijven. De telefoon zal daarnaast ook volgens de geruchten een 3D-camera gaan mee krijgen of een software tweak waardoor hij in 3D kan filmen, net als de Sony Ericsson-smartphones.

Naast de nieuwe Galaxy S III zal Samsung ook met haar eerste echte 3D-smartphone komen, de Galaxy S 3D. Onbekend is nog wat de specificaties van dit toestel zullen zijn, afgezien van de 3D-camera. Wel weet de krant te melden dat er meer smartphones van Samsung zullen volgen in 2012 met een dergelijke camera.

Samsung Galaxy S III mock-up

 

Bron: The Next Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. vincecortez -

  nee! correctie! ff goed lezen gasten!
  de samsung galaxy 3d komt begin 2013 uit(dus hou t maar op juli 2013),en heeft een 1.5ghz quad-core processor met een 12mp camera met led flitser! (eindelijk een flitser op de sgs!)
  mag ook wel want het toestel beschikt ook over een 12 megapixel hd camera,idd 1080p (progressive) waarmee je dus ook gewoon op1080p kunt opnemen en afspelen! , dit in combinatie met (ICS4.0)(ICE CREAM SANDWITCH 4.0) word dit toestel weer een megaseller en awardwinner voor 2013!
  Hij staat bij mij al op t verlanglijstje!
  Goed werk Samsung!

 2. Eise -

  Als ze echt mee willen blijven doen zullen ze inderdaad met een quadcoe moeten komen want het heeft er alle schijn van dat in ieder geval htc al met een quadcore toestel komt. EN er zullen er ongetwijfeld meer volgen. Zal ook wel want de S3 zal voor volgend jaar hun nieuwe hi-end device worden.

  Ik ben in ieder geval benieuwd wat uiteindelijk waar blijkt van de specs waarvan nu al geruchten gaan. En dan is 2 maanden wachten op de MWC nog best lang…

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters