Samsung Galaxy S III gaat 599 euro kosten in Nederland – Update

Retailer The Phone House heeft op haar website duidelijk vermeld dat de nieuwe Samsung Galaxy S III los 599 euro gaat kosten. Het toestel zal vanaf eind mei beschikbaar zijn.

Samsung zelf heeft tijdens de persconferentie nog niet losgelaten hoeveel het toestel daadwerkelijk moet gaan opbrengen. De fabrikant zou dit later deze maand bekend gaan maken. Inmiddels is de prijs door retailer The Phone House bekend gemaakt. De telefoon heeft een adviesverkoopprijs van 599 euro mee gekregen en dat is precies even veel als zijn voorganger, de Samsung Galaxy S II.

De retailer biedt klanten al aan om zich in te schrijven via een speciale pagina. Zo zijn de eerste mensen verzekerd van het feit dat ze het toestel gelijk in de handen krijgen. De nieuwe Samsung Galaxy S III werd gisteren door de fabrikant officieel aangekondigd. De telefoon zal 29 mei de verkoop in gaan wereldwijd en ook in Nederland zal het toestel vanaf dat moment in het wit en in het blauw beschikbaar zijn. Onze eerste ervaring met dit nieuwe paradepaardje kun je hier lezen.

Update op 4/5/2012 om 18:40 uur:

Samsung heeft bij monde van Geert Mol laten weten aan All About Phones dat de adviesverkoopprijs van de Samsung Galaxy S III op 699 euro zal komen te liggen. Inmiddels heeft The Phone House de prijs aangepast naar dit bedrag. Samsung wist tijdens de introductie van de Galaxy S II ook de prijs op 699 euro te zetten, maar verlaagde deze plots vorig jaar naar 599 euro op de dag dat het toestel de verkoop in ging. Er is een kans dat de fabrikant deze zelfde tactiek zal gebruiken voor haar nieuwe vlaggenschip. Verschillende webshops hebben inmiddels het toestel ook voor 599 euro online staan.

Samsung Galaxy S III prijs

 

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters