Samsung Galaxy S III gaat 599 euro kosten in Nederland – Update

Retailer The Phone House heeft op haar website duidelijk vermeld dat de nieuwe Samsung Galaxy S III los 599 euro gaat kosten. Het toestel zal vanaf eind mei beschikbaar zijn.

Samsung zelf heeft tijdens de persconferentie nog niet losgelaten hoeveel het toestel daadwerkelijk moet gaan opbrengen. De fabrikant zou dit later deze maand bekend gaan maken. Inmiddels is de prijs door retailer The Phone House bekend gemaakt. De telefoon heeft een adviesverkoopprijs van 599 euro mee gekregen en dat is precies even veel als zijn voorganger, de Samsung Galaxy S II.

De retailer biedt klanten al aan om zich in te schrijven via een speciale pagina. Zo zijn de eerste mensen verzekerd van het feit dat ze het toestel gelijk in de handen krijgen. De nieuwe Samsung Galaxy S III werd gisteren door de fabrikant officieel aangekondigd. De telefoon zal 29 mei de verkoop in gaan wereldwijd en ook in Nederland zal het toestel vanaf dat moment in het wit en in het blauw beschikbaar zijn. Onze eerste ervaring met dit nieuwe paradepaardje kun je hier lezen.

Update op 4/5/2012 om 18:40 uur:

Samsung heeft bij monde van Geert Mol laten weten aan All About Phones dat de adviesverkoopprijs van de Samsung Galaxy S III op 699 euro zal komen te liggen. Inmiddels heeft The Phone House de prijs aangepast naar dit bedrag. Samsung wist tijdens de introductie van de Galaxy S II ook de prijs op 699 euro te zetten, maar verlaagde deze plots vorig jaar naar 599 euro op de dag dat het toestel de verkoop in ging. Er is een kans dat de fabrikant deze zelfde tactiek zal gebruiken voor haar nieuwe vlaggenschip. Verschillende webshops hebben inmiddels het toestel ook voor 599 euro online staan.

Samsung Galaxy S III prijs

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters