'Samsung Galaxy S III komt op 22 mei'

Nieuwe geruchten over de Samsung Galaxy S III vermelden opnieuw de al eerder gemelde presentatiedatum 22 mei. Het langverwachte nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant zou dan in Londen worden gelanceerd, net voor de Olympische Spelen die in die stad plaatsvinden.

samsung galaxy s III

Aan het rijtje geruchten kan ook weer eens een nieuw plaatje worden toegevoegd, waarop een toestel prijkt met een totaal ander design dan op eerdere plaatjes was te zien.

Het plaatje is afkomstig van een foldertje dat in Korea is aangetroffen, het thuisland van Samsung. Het Koreaanse antwoord op de iPhone 4S wordt half onthuld en vermeldt de tekst ‘Samsung Galaxy S III, New Generation Coming, May 22nd, London, United Kingdom’.Officieel is echter nog niets bevestigd door Samsung.

Er is zelfs nog niets bekend over het nieuwe toestel, maar de geruchtenmachine draait al maanden op volle toeren. Een veilige gok lijkt dat het toestel een quadcore processor zal krijgen, een groot 4,65 inch scherm met een resolutie die kan tippen aan die van de iPhone en een keramische achterkant. De processor zou van eigen Samsung-makelij zijn en een grote snelheidsverbetering opleveren.

Bron: The Next Web

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters