'Samsung Galaxy S III krijgt een 4.6-inch Super Amoled HD Plus-scherm'

Volgens Digitimes zal de Samsung Galaxy S III een 4.6-inch touchscreen krijgen. De bron weet ook te melden dat het scherm een 720p resolutie krijgt en een Super Amoled Plus-paneel.

Digitimes beroept zich zoals gewoonlijk op toeleveranciers van ondermeer Samsung en medewerkers van het bedrijf. De krant meent dat Samsung voor haar nieuwe paradepaardje haar vernieuwde Super Amoled HD Plus-touchscreen van stal heeft gehaald. Het paneel zou een resolutie van 1280 x 720 pixels krijgen en een pixeldichtheid van 319 hebben. Het formaat van het scherm voor de S III wordt 4.6-inch. Geruchten gingen eerder dat het toestel een 4.7-inch formaat zou krijgen.

De krant weet ook te melden dat Samsung bezig is met een Omnia HD-smartphone. De Omnia-lijn is bestemd voor alle Windows Phone-smartphones van Samsung en het ziet er naar uit dat deze lijn gecomplementeerd zal worden met een toestel met een groot HD-touchscreen. Ook de Galaxy S2 HD wordt in het artikel genoemd. Dit toestel is alleen in Korea op de markt gekomen.

Samsung zal naar verwachting in april of in mei het nieuwe paradepaardje bekend gaan maken. Het toestel zal naar verwachting eind mei in de verkoop gaan, kort na de aankondiging.

Samsung Galaxy S III render

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. robnas -

      Er zijn op dit moment weinig telefoons met een quad-core processor. Ik zie liever dat Samsung zijn tijd besteedt in de finesses dan als eerste op de markt komen. Nu kan de hardware/software nog goed gefinetuned worden.

      Verwacht niet al te veel van het toestel: een aardige speedbump, een mooier scherm, camera zal beter zijn, om weer een top-allrounder te hebben maar het zal een flinke evolutie zijn in plaats van een revolutie.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters