'Samsung Galaxy S III krijgt een 4.6-inch Super Amoled HD Plus-scherm'

Volgens Digitimes zal de Samsung Galaxy S III een 4.6-inch touchscreen krijgen. De bron weet ook te melden dat het scherm een 720p resolutie krijgt en een Super Amoled Plus-paneel.

Digitimes beroept zich zoals gewoonlijk op toeleveranciers van ondermeer Samsung en medewerkers van het bedrijf. De krant meent dat Samsung voor haar nieuwe paradepaardje haar vernieuwde Super Amoled HD Plus-touchscreen van stal heeft gehaald. Het paneel zou een resolutie van 1280 x 720 pixels krijgen en een pixeldichtheid van 319 hebben. Het formaat van het scherm voor de S III wordt 4.6-inch. Geruchten gingen eerder dat het toestel een 4.7-inch formaat zou krijgen.

De krant weet ook te melden dat Samsung bezig is met een Omnia HD-smartphone. De Omnia-lijn is bestemd voor alle Windows Phone-smartphones van Samsung en het ziet er naar uit dat deze lijn gecomplementeerd zal worden met een toestel met een groot HD-touchscreen. Ook de Galaxy S2 HD wordt in het artikel genoemd. Dit toestel is alleen in Korea op de markt gekomen.

Samsung zal naar verwachting in april of in mei het nieuwe paradepaardje bekend gaan maken. Het toestel zal naar verwachting eind mei in de verkoop gaan, kort na de aankondiging.

Samsung Galaxy S III render

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters