'Samsung Galaxy S III krijgt een 4.6-inch Super Amoled HD Plus-scherm'

Volgens Digitimes zal de Samsung Galaxy S III een 4.6-inch touchscreen krijgen. De bron weet ook te melden dat het scherm een 720p resolutie krijgt en een Super Amoled Plus-paneel.

Digitimes beroept zich zoals gewoonlijk op toeleveranciers van ondermeer Samsung en medewerkers van het bedrijf. De krant meent dat Samsung voor haar nieuwe paradepaardje haar vernieuwde Super Amoled HD Plus-touchscreen van stal heeft gehaald. Het paneel zou een resolutie van 1280 x 720 pixels krijgen en een pixeldichtheid van 319 hebben. Het formaat van het scherm voor de S III wordt 4.6-inch. Geruchten gingen eerder dat het toestel een 4.7-inch formaat zou krijgen.

De krant weet ook te melden dat Samsung bezig is met een Omnia HD-smartphone. De Omnia-lijn is bestemd voor alle Windows Phone-smartphones van Samsung en het ziet er naar uit dat deze lijn gecomplementeerd zal worden met een toestel met een groot HD-touchscreen. Ook de Galaxy S2 HD wordt in het artikel genoemd. Dit toestel is alleen in Korea op de markt gekomen.

Samsung zal naar verwachting in april of in mei het nieuwe paradepaardje bekend gaan maken. Het toestel zal naar verwachting eind mei in de verkoop gaan, kort na de aankondiging.

Samsung Galaxy S III render

 

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters