Samsung: “Galaxy S III wordt na het Mobile World Congress bekend gemaakt”

Samsung heeft laten weten dat het bedrijf de opvolger van de populaire Galaxy S II-smartphone pas na het Mobile World Congress zal aankondigen. Samsung zal voor de bekendmaking een eigen persconferentie geven om de Galaxy S III bekend te maken.

De fabrikant heeft een officieel statement afgegeven aan Techradar. Samsung laat in haar verklaring weten dat het bedrijf een aparte persconferentie geeft na het Mobile World Congress om de opvolger van de SII bekend te maken. Als reden geeft de fabrikant op dat de aankondiging dichterbij de lanceringsdatum moet plaatsvinden. Vorig jaar wist Samsung in februari het toestel aan te kondigen en pas in mei te lanceren. De fabrikant wil deze tijdspanne nu verkleinen.

Samsung heeft waarschijnlijk nog een reden om de introductie uit te stellen. Apple zal voor mei, de vermoedelijke introductie datum van de SIII, haar volgende iPhone bekend gaan maken. Samsung kan hierdoor beter reageren op diens aartsrivaal en eventueel nog wijzigingen aan het toestel aanbrengen als Apple een grotere usp blijkt te hebben met haar toestel.

Samsung laat weten dat er wel andere producten tijdens het Mobile World Congress bekend worden gemaakt. Onduidelijk is nog wanneer de persconferentie van Samsung tijdens het MWC zal gaan plaatsvinden.

Samsung Galaxy S III mockup

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. MiAmRA -

  Zoals Ronaldo al hierboven aangaf hoop ik dat ze de GS3 ook snel na bekendmaking kunnen leveren. In het verleden was Samsung een van de weinige bedrijven die dat kon tegenwoordig is dat wat minder, al denk ik dat dit meer een probleem is wat te maken heeft met het succes van de Android toestellen die Samsung heeft uitgebracht.

  Ik verwacht dat GS3 gewoon weer een topper wordt. Hardwarematig heeft Samsung veel in eigen hand en softwarematig hebben ze al goede dingen laten zien met Touchwiz 4.0. HTC en LG zullen wellicht eerder al met hun vlaggenship gaan komen toch verwacht ik dat ze het af zullen leggen tegen de GS3.
  Ik verwacht dat HTC en LG op de 'tweede plek' veel concurrentie zullen krijgen vanuit China. De Chinese fabrikanten zoals Lenovo, ZTE en Huawei zullen met toestellen komen die goed scoren op prijs/specs verhouding. Ik ben benieuwd of HTC iets vernieuwds kan laten zien wat betreft hun Sense schil.

  Samsung zal met GS3 weer de concurrentie aangaan met Apple's nieuwe iPhone.

 2. Ilovesamsung -

  Samsung doet het veel beter dan HTC, had eerst een Desire maar nu een SGII. Die Desire had steeds geheugen vol terwijl je op de SGII maar kan installeren wat je wil, ruimte genoeg. En vele malen sneller. Kan in mei weer verlengen dus komt mooi uit….:Y

  1. v-power -

   Je vergelijkt de huidige topper van Samsung met een twee generatie oudere HTC. De tegenhanger van de SG2 is HTC Sensation (XE). En daar kun je ook 'maar installeren wat je wil'.

 3. Eise -

  Verder is het ook nog eens niet logisch en dat zal het ook nooit worden want zowel de 1e gen als de 2e gen Galaxy S's zijn OP het mwc bekend gemaakt. Moet dus nog eerst zien of dit geen afleidingsmanoeuvre is. Ik blijf er toch op gokken dat de S3 gewoon OP het mwc aangekondigd wordt… M.i. zijn er dus veel meer en ook logischere redenen om em nu wel al aan te kondigen en te tonen.

  1. Dominick -

   Toen ik februari 2010 op het MWC rondliep was daar geen galaxy s te bekennen hoor 😉 wel een HTC desire, maar uiteindelijk heeft de GS toch een stuk beter verkocht. Samsung weet echt wel waar ze mee bezig zijn 😉

 4. Eise -

  Dan begaan ze dus een grote fout want dat zijn nu net 2 redenen om em liefst zelf VOOR het MWC aan te kondigen. Want 1. reken maar dat HTC nu een voorsprong neemt aangezien die hun topdevice zelfs nog voor het MWC tonen en 2. de specs die er volgens de geruchten liggen komt Apple toch niet aan met zijn iPhone 5.. DIe tijdspanne verkorten is eigenlijk ook bullshit want ze kunnen em makkelijk tegelijk uitbrengen ook met US.
  Valt een beetje heel erg tegen aangezien het nog wel weer een paar maanden gaat duren vermodelijk. WIllen ze de voorsprong behouden zullen ze nu toch echt op het MWC moeten komen met de S3. Anders zijn veel hardcore smrtphone freaks zwaar teleurgesteld en gaan denk ik toch voor de Supreme van HTC kiezen nu, mij inclusief. En zie d eklanten maar eens terug te winnen dan aangezien HTC WEL doet wat het moet doen dus…

  1. Martin -

   HTC Supreme gaat het nooit redden bij De SGS 3 qua Specs!!!

   Koop hem maar krijg je spijt van als de SGS 3 wordt gereleased. En de updates bij HTC vliegen nou ook niet bepaald om je oren dus zo goed zijn ze ook weer niet!

 5. Ronaldo -

  Misschien gaan ze het dan wel net zo doen als 2 jaar geleden met de 'JET'.

  Op b.v. maandag aankondigen en op woensdag in de winkels leggen.

  We zullen zien… dat ze gaan wachten op de '5' lijkt me een beetje te voorbarig want dan kan je beter maar stoppen met aankodigen… daar kan toch niemand aan tippen:S

  1. somebody -

   Daar heb je een punt robert, maar je moet op een gegeven moment met de concurrentie mee door eerder te komen met een toestel met enorme specs. of door juist later te komen en dan het toestel aan te passen aan de concurrentie zodat je alsnog betere specs. hebt. Dat is toch tegenwoordig wat de mensen willen? Een zeer slimme zet van samsung.

   Waarom niet de conferenties als het MWC afschaffen? lijkt me veel interessanter voor de consumenten als toestellen niet op een conferentie als MWC worden laten zien. Dan barst de strijd echt los en wie weet wat we dan kunnen verwachten 🙂

   1. v-power -

    Het laatste moment een specificatie aanpassen is niet zo makkelijk, dat kost te veel tijd. Enige wat ze snel zouden kunnen wijzigen is de hoeveelheid geheugen denk ik.

    Het wachten op de iPhone5 is meer marketing technisch een beter idee. Als de SG3 in maart zou komen en de iP5 in mei, dan is het hele jaar lang de iPhone het 'nieuwere toestel'. Veel klanten willen immers het laatste toestel.

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters