Samsung: “Galaxy S III wordt na het Mobile World Congress bekend gemaakt”

Samsung heeft laten weten dat het bedrijf de opvolger van de populaire Galaxy S II-smartphone pas na het Mobile World Congress zal aankondigen. Samsung zal voor de bekendmaking een eigen persconferentie geven om de Galaxy S III bekend te maken.

De fabrikant heeft een officieel statement afgegeven aan Techradar. Samsung laat in haar verklaring weten dat het bedrijf een aparte persconferentie geeft na het Mobile World Congress om de opvolger van de SII bekend te maken. Als reden geeft de fabrikant op dat de aankondiging dichterbij de lanceringsdatum moet plaatsvinden. Vorig jaar wist Samsung in februari het toestel aan te kondigen en pas in mei te lanceren. De fabrikant wil deze tijdspanne nu verkleinen.

Samsung heeft waarschijnlijk nog een reden om de introductie uit te stellen. Apple zal voor mei, de vermoedelijke introductie datum van de SIII, haar volgende iPhone bekend gaan maken. Samsung kan hierdoor beter reageren op diens aartsrivaal en eventueel nog wijzigingen aan het toestel aanbrengen als Apple een grotere usp blijkt te hebben met haar toestel.

Samsung laat weten dat er wel andere producten tijdens het Mobile World Congress bekend worden gemaakt. Onduidelijk is nog wanneer de persconferentie van Samsung tijdens het MWC zal gaan plaatsvinden.

Samsung Galaxy S III mockup

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters