'Samsung Galaxy S III wordt slechts 7 mm dik'

Volgens nieuwe bronnen zal de Samsung Galaxy S III slechts 7 millimeter dik gaan worden. Het apparaat zal daarnaast ook over een Super Amoled Plus-touchscreen beschikken, maar onduidelijk is of deze een HD-resolutie zal krijgen.

Volgens de Koreaanse publicatie ET News heeft Samsung de Galaxy S III bijzonder dun vormgegeven. Volgens de krant heeft ze van anonieme bronnen vernomen dat het toestel slechts 7mm dik zal worden. Hiermee doet Samsung een gooi naar de titel van dunste smartphone ter wereld. Samsung zou deze dikte bewerkstelligd hebben door de afmetingen van de gebruikte onderdelen terug te dringen met niet minder dan 20 procent. Onder meer de afmetingen van het moederbord zouden door de fabrikant drastisch zijn teruggebracht.

De Koreaanse krant weet verder nog te melden dat het toestel een 8-megapixelcamera krijgt en een 2-megapixelcamera aan de voorkant. Verder is de telefoon voorzien van een Super Amoled Plus-touchscreen. Onduidelijk is nog of hier een HD-resolutie in zal zitten, maar die kans lijkt groot.

De krant weet tot slot te melden dat het toestel rond mei in de winkels zal liggen, net als zijn voorganger vorig jaar. De kans is groot dat Samsung eind april of begin mei het toestel bekend zal maken waarna hij kort erna al in de verkoop zal gaan. Dit is in lijn met eerdere berichten van de fabrikant zelf.

Samsung Galaxy S III mockup

 

Bron: The Next Web

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters