'Samsung Galaxy S III wordt slechts 7 mm dik'

Volgens nieuwe bronnen zal de Samsung Galaxy S III slechts 7 millimeter dik gaan worden. Het apparaat zal daarnaast ook over een Super Amoled Plus-touchscreen beschikken, maar onduidelijk is of deze een HD-resolutie zal krijgen.

Volgens de Koreaanse publicatie ET News heeft Samsung de Galaxy S III bijzonder dun vormgegeven. Volgens de krant heeft ze van anonieme bronnen vernomen dat het toestel slechts 7mm dik zal worden. Hiermee doet Samsung een gooi naar de titel van dunste smartphone ter wereld. Samsung zou deze dikte bewerkstelligd hebben door de afmetingen van de gebruikte onderdelen terug te dringen met niet minder dan 20 procent. Onder meer de afmetingen van het moederbord zouden door de fabrikant drastisch zijn teruggebracht.

De Koreaanse krant weet verder nog te melden dat het toestel een 8-megapixelcamera krijgt en een 2-megapixelcamera aan de voorkant. Verder is de telefoon voorzien van een Super Amoled Plus-touchscreen. Onduidelijk is nog of hier een HD-resolutie in zal zitten, maar die kans lijkt groot.

De krant weet tot slot te melden dat het toestel rond mei in de winkels zal liggen, net als zijn voorganger vorig jaar. De kans is groot dat Samsung eind april of begin mei het toestel bekend zal maken waarna hij kort erna al in de verkoop zal gaan. Dit is in lijn met eerdere berichten van de fabrikant zelf.

Samsung Galaxy S III mockup

 

Bron: The Next Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick -

   Dat heeft Motorola gedaan met de Razr. Maar ik denk dat dat veel meer afhankelijk is van hoe je je marketing verdeeld over de modellen, dan of mensen de batterij of dikte belangrijker vinden.

 1. Hans Z -

  Blijkbaar willen ze alleen maar het dunste toestel maken en vragen ze zich helemaal niet af of de gebruiker dat wel wil of prettig vind, als ze maar kunnen zeggen dat zij het dunste toestel hebben. Vreemde jongens toch, die Koreanen.

 2. Ronaldo -

  Zullen ze de S2 niet ff onder de pers hebben gelegd en die wat dunner hebben kunnen krijgen.

  Denk dat de S3 een 12MP camera gaat krijgen…
  Ik vindt de dikte van de Xperia S wel fijner!:)

 3. katinka -

  7mm.. ik vind de huidige telefoons al te dun.
  en 8 megapixel camera + 2mp voor lijkt me ook best sterk, dan zou hij precies hetzelfde hebben als de s2, alleen dan een nieuwe uiterlijk en android 4.0 die de s2 ook zal krijgen ..

 4. jepperdepep -

  Ik verwacht niet dat veel bedrijven dunner gaan dan 7mm Ik dnek dat dit toch wel zn MAX begint teworden.
  Vraag me alleen af of de batterij nu een ACCU is geworden 😛

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters