Samsung Galaxy S krijgt snel Gingerbread-update

Nog meer Samsung-nieuws uit het hoge Europese noorden. Op de Finse site van de fabrikant wordt aangekondigd dat de Samsung Galaxy S, het huidige vlaggenschip op de smartphonemarkt, snel van de belangrijke Android Gingerbread-update wordt voorzien.

Samsung Galaxy S

De officiรซle aankondiging op de Finse website van Samsung meldt verder dat de update al deze maand wordt uitgerold. De update zou nu in het teststadium verkeren en wordt midden april al naar de toestellen gestuurd.

De update naar Android 2.3 wordt nog voor veel toestellen verwacht. Samsung is opmerkelijk snel met deze update, zeker omdat de vorige Froyo-update in sommige landen erg lang op zich liet wachten. Het is nog niet duidelijk in welke landen de update beschikbaar wordt gesteld. Samsung Nederland heeft tot dusver geen kik gegeven over deze update, maar we mogen vermoeden dat als Gingerbread nu al ergens in Europa is geland, het niet erg lang kan duren voor ook Nederlandse Samsung Galaxy S-bezitters kunnen genieten van de nieuwe mogelijkheden die Gingerbread naar hun telefoon brengt.

Bron: Fonearena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. GalaxyS-gt-I-9000 -

  hallo forum ๐Ÿ˜›

  ik heb een galaxy s die runt op Android 2.2 (Froyo)
  ik heb gehoord dat de prestatie wordt verbeterd door de update, maar ik weet nog niet wat de risico's zijn van de update. ik weet dus niet zeker of ik het wel zal doen, ik wil wel. maar wat als ik er alleen maar problemen mee krijg zoals crashes, of dat ie langzamer wordt. :X

  dus,
  WAT ZIJN DE RISICO'S, WAT WORD ER VERBETERD, IS HET HET WAARD?:S

  ik ben er nog niet helemaal uit, en ik hoop dat een van jullie deze update heeft uitgevoerd en mijn vragen kan beantwoorden, alvast bedankt :Y

 2. seff -

  ๐Ÿ™‚ ik heb al heel lang de legale 2.2.1 en werkt supersnel. Menus vliegen voorbij… Ben nieuwsgierig hoe sneller het nog kan met die 2.3

  3.0 zal er misschien nooit komen voor de galaxy s… Ze moeten natuurlijk ook andere toesellen kunnen 'verkopen' ๐Ÿ˜›

 3. MMMM -

  … updatje Galaxy Tab via Kies nu te downloaden.

  Het blijft Froyo 2.2, maar sommige functies, zoals o.a. verbinding maken met G3 netwerk of Wfif werken nu behoorlijk sneller!

  Op naar 2.3 en daarna graag 3.0

 4. Senne -

  Een langverwachte update. Vooral de extra batterijduur en wederom verbetert toetsenbord zijn een welkome aanvulling! Fijn dat Samsung blijft updaten.

Heeft Apple de oplossing voor smartphoneverslaving gevonden? lees verder

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters