Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10

Het lijkt erop dat Samsung echt wil gaan knallen met de opvolger van de Galaxy S9. Bronnen uit Korea melden dat de fabrikant met zijn eigen equivalent van de iPhone X komt. De Samsung Galaxy S10 krijgt namelijk naar verluidt een andere naam, om een premium hoogtepunt te vieren. Ook zal Samsung 3D-scanning mogelijkheden introduceren.

Samsung Galaxy S10 krijgt 3D-camera

De concurrentie heeft het al, en ook op Android-vlak komen de eerste smartphones met gezichtsherkenning. Althans, die zijn er al, maar niet op de manier van Apple. De iPhone X brengt echt je gezicht in 3D in beeld, door diepte te meten. Dat maakt de feature een stuk veiliger. Samsung gaat dus ook op 3D over, maar volgens insiders op een andere manier.

Houd in het achterhoofd dat het hier om leaks gaat. Neem dit nieuws dus met een korrel zout. De Koreaanse publicatie bracht deze week het nieuws op basis van vermeende bronnen binnen Samsung. Naar verluidt werkt het bedrijf Mantis Vision met Samsung aan een speciale 3D-camera voor de Samsung Galaxy S10 en Samsung Galaxy S10 Plus.

iPhone X batterij
De iPhone X

Het is onduidelijk hoe de fabrikant de technologie precies in gaat zetten. Daarvoor is het nog te vroeg. Wellicht gaat het merk voor een eigen, meer geavanceerde implementatie. De kans bestaat echter ook dat Samsung vanwege tijdsgebrek de iPhone X kopieert.

Maar is dat genoeg om echt te verrassen met de volgende Galaxy? De verwachtingen zijn hooggespannen. De Galaxy S9 is een toptoestel, maar niet zo zeer spannend. Anno 2018 wordt dat ook steeds moeilijker. Toch heeft Apple de toon gezet met de iPhone X.

Maar goed, we moeten niet vergeten dat daar ook vier jaar aan vrijwel identieke iPhones voor zat. Check hier wat je van het volgende flagship van HTC kunt verwachten!

🔥Lees ook: dit is de iPhone X opvolger van onze dromen

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters