Samsung Galaxy S10 krijgt spraakmakende Huawei feature

Volgend jaar viert Samsung het tienjarige bestaan van de Galaxy S lijn en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. De smartphonemaker zou allerlei “nieuwe” foefjes uit de kast halen om de verkoop van de Galaxy S10 te stimuleren en de verkoopcijfers van de S9 snel achter zich te laten. Volgens de berichten staan er maar liefst drie verschillende modellen op de planning, waarvan er één zelfs een driedubbele camera zou krijgen.

Driedubbele camera’s

Als de driedubbele camera je bekend in de oren klinkt, is dat omdat we zoiets al eerder zagen bij de Huawei P20 Pro. Het toestel werd gelanceerd met de allereerste Leica triple-lenscamera ter wereld met het hoogste aantal pixels in de smartphonefotografie. HMD Global vond dat maar al te interessant en kort daarna verscheen dan ook de Nokia 9 met maar liefst drie cameralenzen aan de achterkant. Nu lijkt Samsung hetzelfde pad te volgen en als het goed is mogen we met de S10 volgend jaar ook aan de slag met een overvloed aan sensoren.

Samsung Galaxy S10 concept
Samsung Galaxy S10 concept

Drie hardware versies Galaxy S10

Waar we tot nu telkens konden kiezen tussen verschillende opslag versies, zouden we volgend jaar drie verschillende hardware varianten krijgen van de Galaxy S10. Het goedkoopste model zou onder de codenaam Beyond 0 gaan en zou een enkele camera aan de achterkant krijgen. Daarnaast zouden we ook een Beyond 1 model kunnen verwachten, welke een inmiddels ingeburgerde dubbele camera zou krijgen. Het derde model, de Beyond 2, zou het duurste en ook interessantste model moeten zijn en uitgerust worden met de nieuwe driedubbele camera.

Innovatie en meer verkopen

Met de Beyond 2 zou Samsung willen laten zien, dat ze nog steeds kunnen innoveren na het opvallend bekende design van de Samsung Galaxy S9. De Beyond 0 zou weer bedoeld zijn om de verkopen een boost te geven, door het aanbieden van een wat betaalbaarder model. Deze versie zal het waarschijnlijk gaan opnemen tegen Apple’s 6,1 inch budget model, welke we later in het jaar verwachten.

Met de drie camera’s zou Samsung aan de andere kant de nieuwe iPhone X willen “bestrijden”. We weten natuurlijk nog niet exact wat we van de nieuwe iPhone X kunnen verwachten, maar het zal zeker een heftige strijd worden.

Via: BGR

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters