‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’

Later in het jaar verwachten we van Apple maar liefst drie nieuwe toestellen en het ziet ernaar uit dat ook Samsung meedoet met de nieuwe “trinity” trend. De Koreaanse newssite The Bell zou via verschillende bronnen hebben vernomen dat Samsung bezig is met drie verschillende Galaxy S10 modellen: de Beyond 0, Beyond 1 en Beyond 2. Deze codenamen zijn we inderdaad al eerder tegengekomen. Opvallend genoeg zou Samsung volgend jaar klaar zijn met de vingerafdrukscanner achterop. De smartphonemaker kiest echter niet voor alle toestellen dezelfde oplossing om dat voor elkaar te krijgen.

Beyond 0 met zij-vingerafdrukscanner

Dit jaar verplaatste Samsung de vingerafdrukscanner achterop het toestel iets meer naar onderen, zodat gebruikers minder last kregen van vieze cameralenzen. Volgend jaar lijkt het helemaal voorbij te zijn met de vingerafdrukscanner achterop. Verwacht wordt dat de Beyond 0, welke waarschijnlijk het goedkoopste model wordt, de scanner aan de zijkant van het toestel krijgt. Afhankelijk van waar de scanner precies wordt geplaatst, zou het een handige oplossing kunnen zijn. Slecht geplaatst zou de vingerafdrukscanner echter ook voor veel irritatie kunnen zorgen.

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

In display vingerafdrukscanner

Volgens The Bell zou het volgend jaar ook al zover zijn dat Samsung eindelijk de in-display vingerafdrukscanner gaan implementeren. Deze zou bestemd zijn voor de duurdere Beyond 1 en Beyond 2. De scanner zou wel zo’n zeven keer duurder zijn dan de normale scanner aan de achterkant en zou geleverd worden door Qualcomm.

Specificaties Galaxy S10 toestellen

Over de verdere specificaties van de Galaxy S10 smartphones is helaas nog niet zo gek veel bekend. Volgens meerdere berichten zou de Beyond 2 het toptoestel worden met maar liefst drie camera’s aan de achterkant. De Beyone 2 zou komen met een dubbele camera, terwijl de Beyond 0 een enkele zou krijgen. De specs zouden echter nog niet definitief zijn. We moeten dus nog even wachten, maar binnenkort zullen er vast meer specificaties lekken.

Via: BGR

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters