'Samsung Galaxy S3 krijgt superspecificaties'

Terwijl in sommige delen van de wereld de Samsung Galaxy S II nog niet eens in de winkels ligt, gaan er al geruchten over de specificaties van diens opvolger, de Galaxy S III. Die zou tijdens de MWC in Barcelona in februari worden aangekondigd en, onder veel meer, een 10-megapixelcamera aan boord hebben.

Samsung Galaxy S II hoofdfoto

De specificaties gaan die van de huidige superphone galaxy S II (hiernaast afgebeeld) ver te boven. Om te beginnen het hart van het toestel: de CPU. Dat zou, niet geheel verrassend, een quadcore processor worden. Met een kloksnelheid van 2.0 Ghz per kern. In totaal is er dus 8.0 Ghz in gestopt aan pure paardenkracht. Hoewel nog moet worden afgewacht of Android daar ├╝berhaupt wel mee om weet te gaan, is dat voor zware telefoongebruikers altijd welkom.

Voorts wordt melding gemaakt van 1.5GB RAM om die super-high-end processor te helpen zijn werk te doen. Aan opslaggeheugen zou het toestel 32 GB gaan bevatten. Het scherm wordt naar verluidt 4.65-inch groot en is weer wat beter dan dat van de huidige Samsungtelefoons, het zou de aanduiding ‘Super Amoled III’ krijgen. Met een SXGA 1280×1024 resolutie is het superscherp en zeer helder.

Om de rij superspecificaties af te ronden zou er een 10-megapixelcamera in komen die op 1080p HD-video kan opnemen, een NFC-chip en een extra grote 2250 mAh batterij.

Het geheel zal tegen die tijd lopen op Android Ice Cream Sandwich met de Samsung TouchWiz 5.0 schil er overheen.

Bron: Pocketnow

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters