Samsung Galaxy S4 Active overleeft zware grasmaaier

Samsung’s stevige Galaxy S4 Active mag dan stevig zijn, een ontmoeting met de razendsnel ronddraaiende metalen messen van een zware grasmaaier – zo eentje waar je op zit – is niet echt iets wat je in de specificaties van deze ‘ruggedized’ telefoon zult tegenkomen. Zou hij dat overleven? Met dank aan een ongelukje van een Amerikaan weten we nu het antwoord: ja.

De Samsung Galaxy S4 Active is de stevige broer van de Galaxy S4. Hij is waterdicht, stofdicht, kan tegen een flinke stoot en mag dan ook worden verkocht als telefoon speciaal geschikt voor bouwvakkers, solozeilers of bergbeklimmers. Hij zal weer en wind overleven, en een val ook.

Maar de zware stalen messen, die met driehonderd kilometer per uur ronddraaien, van een grote grasmaaier? Nou, dat overleeft die telefoon dus ook. Iemand liet zijn telefoon per ongeluk liggen op een grasveld dat net gemaaid werd. Krak, hoorde de man op de grasmaaier. En nog meer gebonk en gekraak. Die telefoon moest er geweest zijn. Maar dat bleek erg mee te vallen.

Het scherm was weliswaar enigszins gebroken, maar dat was eigenlijk alles. De telefoon was na de ‘grasmaaierbehandeling’ nog in staat om via het gehavende touchscreen bediend te worden, speelde nog muziek af en deed het nog gewoon.

Het scherm zal weliswaar vervangen moeten worden, maar dat is alles. De telefoon heeft een meer dan zware mishandeling doorstaan, en Samsung kan dit nu in ieder geval toevoegen aan zijn cv.

Samsung Galaxy S4 Active overleeft zware grasmaaier gs4 active 820x420 

Bron: Android Community

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

BlackBerry Krypton

Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt lees verder

Heeft Apple de oplossing voor smartphoneverslaving gevonden? lees verder

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters