Samsung Galaxy S4 Active overleeft zware grasmaaier

Samsung’s stevige Galaxy S4 Active mag dan stevig zijn, een ontmoeting met de razendsnel ronddraaiende metalen messen van een zware grasmaaier – zo eentje waar je op zit – is niet echt iets wat je in de specificaties van deze ‘ruggedized’ telefoon zult tegenkomen. Zou hij dat overleven? Met dank aan een ongelukje van een Amerikaan weten we nu het antwoord: ja.

De Samsung Galaxy S4 Active is de stevige broer van de Galaxy S4. Hij is waterdicht, stofdicht, kan tegen een flinke stoot en mag dan ook worden verkocht als telefoon speciaal geschikt voor bouwvakkers, solozeilers of bergbeklimmers. Hij zal weer en wind overleven, en een val ook.

Maar de zware stalen messen, die met driehonderd kilometer per uur ronddraaien, van een grote grasmaaier? Nou, dat overleeft die telefoon dus ook. Iemand liet zijn telefoon per ongeluk liggen op een grasveld dat net gemaaid werd. Krak, hoorde de man op de grasmaaier. En nog meer gebonk en gekraak. Die telefoon moest er geweest zijn. Maar dat bleek erg mee te vallen.

Het scherm was weliswaar enigszins gebroken, maar dat was eigenlijk alles. De telefoon was na de ‘grasmaaierbehandeling’ nog in staat om via het gehavende touchscreen bediend te worden, speelde nog muziek af en deed het nog gewoon.

Het scherm zal weliswaar vervangen moeten worden, maar dat is alles. De telefoon heeft een meer dan zware mishandeling doorstaan, en Samsung kan dit nu in ieder geval toevoegen aan zijn cv.

Samsung Galaxy S4 Active overleeft zware grasmaaier gs4 active 820x420 

Bron: Android Community

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters