Samsung Galaxy S4 uitgeroepen tot de beste smartphone van het jaar in Nederland

De Nederlandse consument en vakjury heeft de Samsung Galaxy S4 verkozen tot de beste smartphone van 2013. De Galaxy Note 8.0 is uitgeroepen tot de beste tablet van het jaar en de Xperia Z van Sony tot de meest innovatieve smartphone van 2013.

Samsung Galaxy S4 Graham awards

In totaal hebben 12.000 consumenten hun stem uitgebracht dit jaar. Deze werden door De Telegraaf, Spits en de Metro opgeroepen om te stemmen via een speciale website. Dit eindcijfer werd vervolgens aangevuld door een vakjury, waarvan de redactie van All About Phones ook deel van uitmaakte, en mystery shoppers van Retail Reality. Hieruit is naar voren gekomen dat de Samsung Galaxy S4 tot de beste smartphone van 2013 is uitgeroepen tijdens de jaarlijkse Graham Awards. De Samsung Galaxy Note 8.0 was de beste tablet van het jaar, aldus het panel. De Xperia Z van Sony is uitgeroepen tot de meest innovatieve smartphone van het jaar.

Ook LG viel dit jaar in de prijzen met de Optimus L7, deze kreeg het label beste smartphone onder de 350 euro mee. Telecomketen The Phone House is uitgeroepen tot de beste retailer van het jaar en Studentmobiel.nl tot de beste e-tailer van het jaar. Vodafone viel ook in de prijzen dankzij haar nieuwe Red-abonnementen. De prijs voor beste speciaal abonnement ging dan ook naar Vodafone Red. Beste budget abonnement ging naar hollandsnieuwe, de dochteronderneming van Vodafone. De winkels van KPN sleepten de prijs binnen voor de beste telecom retailer personeel.

De Graham Awards worden sinds 2008 in Nederland georganiseerd door telecomvakblad Connexie en de Telegraaf.

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. iphoned -

   Wordt dit de beste über smartphone / mini PC van 2014?:

   Canonical (de makers van het open Linux-besturingssysteem Ubuntu) wil een super smartphone uit gaan brengen die de gemiddelde PC overbodig zou kunnen maken.

   De Edge zal een Dual boot van zowel Android als Ubuntu mobile OS gaan draaien. Dit is de eerste smartphone met wee mobiele besturingssystemen. Als je daarnaast de telefoon via een connector aansluit op een beeldscherm, zal hij bovendien als volledige Ubuntu-pc functioneren! Je hebt dus naast een supersnelle smartphone meteen je eigen mini PC op zak.

   Canonicals Edge zal worden voorzien van de snelste Quad Core prosessor, maarliefst 4GB ram intern geheugen, 128GB aan interne opslagcapaciteit en een 4,5 inch, super sterk saffier glas scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Daarnaast bevat hij een 8-megapixel-camera en een 2-megapixel-frontcamera. De Ubuntu Edge wordt ook uitgerust met Dual-LTE 4G-antenne's. Zo kun je dus bijna overal ter wereld via een 4G-abonnement gebruik maken van supersnel mobiel internet.

   Canonical heeft een crowd funding campagne opgezet en hoopt binnen dertig dagen een bedrag van 32 miljoen dollar op te halen om het project te financieren.

   Zie: http://igg.me/at/ubuntuedge/x/4139446

  2. Herman Stokbrood -

   Over smaak valt niet te twisten maar let je louter op de functionaliteit dan moet de S4 wel winnen. Bij de bruikbaarheid van sommige functies kun je vraagtekens zetten. Maar verdient is het in mijn ogen zeker.

   1. Fatlum Cosovic -

    Ja ik vind het ook raar, had eerder de optimus 4x Hd gekozen ofzo….. De optimus L7 is ook nogal oud en beschikt niet over android 4.1/4.2

  3. Max -

   Omgekocht. Kom op zeg, Galaxy Note 8.0 beste tablet van het jaar? Dat zou sowieso de iPad 4 of de Sony Xperia Tablet Z moeten zijn…

   1. Herman Stokbrood -

    Het panel is het niet met je eens en ik ook niet.
    De iPad 4 is een zware, heet wordende, dicht getimmerde, dure tablet die sinds de iPad 1 nauwelijks is gewijzigd.
    De xperiaZ zou voor mij absoluut de prijs van het mooiste design wegdragen. Man, wat een prachtig ding en nog waterdicht ook.

    Hoe erg het je ook tegenstaat: de note 8 is een erg mooie tablet waarbij juist de extra toegevoegde software van Samsung icm de sPen het verschil maakt. Geen enkele andere tablet doet dit hem na. Ik begrijp de keuze van het panel heel goed.

  Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

  Samsung Galaxy S9 Prijzen

  Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

  iPhone X truedepth camera

  ‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

  Nokia 8 Pro

  High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

  LG G6, voorloper LG G7

  LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

  Samsung Galaxy S10 Plus

  Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters