'Samsung Galaxy S5 binnen drie weken verkrijgbaar'

Volgens nieuwe geruchten zal Samsung haar nieuwe vlaggenschip halverwege maart gaan lanceren. Het toestel zal kort na de aankondiging wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Samsung staat erom bekend dat het veelal binnen een maand na aankondiging van een smartphone het toestel ook daadwerkelijk wereldwijd in de markt weet te zetten. Zo was dat het geval met de Galaxy S2, Galaxy S3 en de Galaxy S4 en de Note 3. De kans was dan ook al groot dat de Galaxy S5 al snel na de aankondiging verkrijgbaar zal zijn, maar GSM Arena heeft dit nu bevestigd gekregen van een naar eigen zeggen betrouwbare bron. De bron zou een manager zijn van Samsung.

Volgens de bron zal het toestel binnen drie weken na aankondiging wereldwijd verkrijgbaar zijn. De persconferentie van Samsung staat gepland voor 25 februari om 20 uur in de avond. De verwachting is dat het toestel dan ook voor het eind van maart breed in de schappen zal liggen. Onduidelijk is nog wel wat de exacte specificaties van het toestel zullen gaan worden en hoe de smartphone eruit zal gaan zien. Echte afbeeldingen zijn van het toestel nog niet gelekt, daar waar het een jaar eerder nog prijsschieten was met de Galaxy S4 vlak voor de aankondiging van het toestel.

Samsung Galaxy S5 concept 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters