'Samsung Galaxy S5 binnen drie weken verkrijgbaar'

Volgens nieuwe geruchten zal Samsung haar nieuwe vlaggenschip halverwege maart gaan lanceren. Het toestel zal kort na de aankondiging wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Samsung staat erom bekend dat het veelal binnen een maand na aankondiging van een smartphone het toestel ook daadwerkelijk wereldwijd in de markt weet te zetten. Zo was dat het geval met de Galaxy S2, Galaxy S3 en de Galaxy S4 en de Note 3. De kans was dan ook al groot dat de Galaxy S5 al snel na de aankondiging verkrijgbaar zal zijn, maar GSM Arena heeft dit nu bevestigd gekregen van een naar eigen zeggen betrouwbare bron. De bron zou een manager zijn van Samsung.

Volgens de bron zal het toestel binnen drie weken na aankondiging wereldwijd verkrijgbaar zijn. De persconferentie van Samsung staat gepland voor 25 februari om 20 uur in de avond. De verwachting is dat het toestel dan ook voor het eind van maart breed in de schappen zal liggen. Onduidelijk is nog wel wat de exacte specificaties van het toestel zullen gaan worden en hoe de smartphone eruit zal gaan zien. Echte afbeeldingen zijn van het toestel nog niet gelekt, daar waar het een jaar eerder nog prijsschieten was met de Galaxy S4 vlak voor de aankondiging van het toestel.

Samsung Galaxy S5 concept 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. z0mer -

   De Samsung Galaxy S5 presentatie zal inderdaad maandag plaats vinden. Daarnaast komt er ook nog een gouden editie, in navolging op de HTC One en de iPhone 5S, beetje jammer weer. Waarom niet een keer iets origineels?

   1. Quasimodo -

    Beetje sneu om over een kleur te doen alsof het origineel zou zijn.
    Net als ronde hoeken was ook goud er al sinds mensenheugenis.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters