'Samsung Galaxy S5 binnen drie weken verkrijgbaar'

Volgens nieuwe geruchten zal Samsung haar nieuwe vlaggenschip halverwege maart gaan lanceren. Het toestel zal kort na de aankondiging wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Samsung staat erom bekend dat het veelal binnen een maand na aankondiging van een smartphone het toestel ook daadwerkelijk wereldwijd in de markt weet te zetten. Zo was dat het geval met de Galaxy S2, Galaxy S3 en de Galaxy S4 en de Note 3. De kans was dan ook al groot dat de Galaxy S5 al snel na de aankondiging verkrijgbaar zal zijn, maar GSM Arena heeft dit nu bevestigd gekregen van een naar eigen zeggen betrouwbare bron. De bron zou een manager zijn van Samsung.

Volgens de bron zal het toestel binnen drie weken na aankondiging wereldwijd verkrijgbaar zijn. De persconferentie van Samsung staat gepland voor 25 februari om 20 uur in de avond. De verwachting is dat het toestel dan ook voor het eind van maart breed in de schappen zal liggen. Onduidelijk is nog wel wat de exacte specificaties van het toestel zullen gaan worden en hoe de smartphone eruit zal gaan zien. Echte afbeeldingen zijn van het toestel nog niet gelekt, daar waar het een jaar eerder nog prijsschieten was met de Galaxy S4 vlak voor de aankondiging van het toestel.

Samsung Galaxy S5 concept 
Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters