'Samsung Galaxy S5 op 24 februari onthuld'

Samsung heeft de wereldwijde telecompers uitgenodigd voor een Unpacked-evenement op 24 februari. Het zesde Unpacked-evenement heeft het rugnummer 5 mee gekregen van Samsung op de uitnodiging.

Samsung Galaxy S5

De fabrikant heeft de voltallige wereldpers, waaronder All About Phones, vanochtend een uitnodiging gestuurd om op 24 februari in Barcelona bij het zesde Unpacked-evenement aanwezig te zijn. Wat het meest opvalt aan de uitnodiging nummer vijf nadrukkelijk aanwezig is op de uitnodiging. Dit terwijl het voor de zesde keer is dat Samsung ergens ter wereld een Unpacked-evenement houdt. Dit lijkt dan ook te suggereren dat Samsung haar nieuwe vlaggenschip dit jaar eerder zal aankondigen. Sommige geruchten wisten al te melden dat Samsung haar aankondiging zou gaan vervroegen.

De datum valt precies samen met het Mobile World Congress dat eind februari plaats vindt in Barcelona. Samsung heeft op deze beurs onder meer de Galaxy S2 aangekondigd en ook andere belangrijke toestellen in het verleden. In latere jaren hield de fabrikant altijd een eigen event voor de vlaggenschepen. De Galaxy S3 en de Galaxy S4 zijn los van het MWC of een andere beurs wereldkundig gemaakt.

De geruchten gaan dat de Samsung Galaxy S5 een Qualcomm Snapdragon 805-processor krijgt die zijn werk doet op 2.5GHz. Daarnaast zal er naar verluidt 3GB aan ram in het toestel aanwezig zijn, een 16-megapixelcamera, een 5.2″-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels en over 4G gaan beschikken. Deze geruchten zijn afkomstig van een analist die met een uitgebreide analyse meer licht heeft doen schijnen op het aanstaande toestel van Samsung. De firma wist in het verleden al eens eerder specificaties van toestellen te vroeg vrij te geven in haar analyses voor investeerders.

Samsung Galaxy S5 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ger adriaans -

    Zal hardware matig zeker een topper worden, maar als TW niet is gewijzigd en er weer teveel bloatware op zit is deze voor mij geen optie helaas.

iphone se 2

Een nieuw concept van de iPhone SE 2 biedt overeenkomsten met de iPhone X lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

De Samsung Galaxy S9 kopieert toch niet beste feature iPhone X lees verder

Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X: meer details over de komst ‘opvouwbare’ smartphone lees verder

iPhones van 2018 komen met geheim wapen tegen Android lees verder

Samsung Galaxy A5 2017 hands-on

Vijf redenen om (niet) voor de Samsung Galaxy A5 (2017) te kiezen lees verder

Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters