'Samsung Galaxy S5 op 24 februari onthuld'

Samsung heeft de wereldwijde telecompers uitgenodigd voor een Unpacked-evenement op 24 februari. Het zesde Unpacked-evenement heeft het rugnummer 5 mee gekregen van Samsung op de uitnodiging.

Samsung Galaxy S5

De fabrikant heeft de voltallige wereldpers, waaronder All About Phones, vanochtend een uitnodiging gestuurd om op 24 februari in Barcelona bij het zesde Unpacked-evenement aanwezig te zijn. Wat het meest opvalt aan de uitnodiging nummer vijf nadrukkelijk aanwezig is op de uitnodiging. Dit terwijl het voor de zesde keer is dat Samsung ergens ter wereld een Unpacked-evenement houdt. Dit lijkt dan ook te suggereren dat Samsung haar nieuwe vlaggenschip dit jaar eerder zal aankondigen. Sommige geruchten wisten al te melden dat Samsung haar aankondiging zou gaan vervroegen.

De datum valt precies samen met het Mobile World Congress dat eind februari plaats vindt in Barcelona. Samsung heeft op deze beurs onder meer de Galaxy S2 aangekondigd en ook andere belangrijke toestellen in het verleden. In latere jaren hield de fabrikant altijd een eigen event voor de vlaggenschepen. De Galaxy S3 en de Galaxy S4 zijn los van het MWC of een andere beurs wereldkundig gemaakt.

De geruchten gaan dat de Samsung Galaxy S5 een Qualcomm Snapdragon 805-processor krijgt die zijn werk doet op 2.5GHz. Daarnaast zal er naar verluidt 3GB aan ram in het toestel aanwezig zijn, een 16-megapixelcamera, een 5.2″-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels en over 4G gaan beschikken. Deze geruchten zijn afkomstig van een analist die met een uitgebreide analyse meer licht heeft doen schijnen op het aanstaande toestel van Samsung. De firma wist in het verleden al eens eerder specificaties van toestellen te vroeg vrij te geven in haar analyses voor investeerders.

Samsung Galaxy S5 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ger adriaans -

    Zal hardware matig zeker een topper worden, maar als TW niet is gewijzigd en er weer teveel bloatware op zit is deze voor mij geen optie helaas.

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters