'Samsung Galaxy S5 wordt in maart in Londen gepresenteerd'

Samsung zal het nieuwe vlaggenschip Galaxy S5 in maart tijdens een persbijeenkomst in Londen presenteren aan de wereldpers, zo meldt een Italiaanse journalist die beweert hiervoor betrouwbare bronnen te hebben aangeboord.

'Galaxy S5 met 2K-scherm en irisscanner op MWC 2014' s5

Het toestel wordt dus niet tijdens het Mobile World Congress voor het eerst getoond, maar dat was eigenlijk al helder uit uitspraken van ee hoge Samsung-functionaris die dit tijdens de CES in Las Vegas tegen journalisten zei. Hij noemde maart of april als mogelijkheid.

Al sinds een paar jaar houdt Samsung eigen persevenementen voor de lancering van het vlaggenschip van de Galaxy S-lijn. De meeste fabrikanten doen dat nog altijd tijdens het Mobile World Congress in februari, maar Samsung besloot op een gegeven moment om de aanpak van Apple te volgen die ook altijd eigen bijeenkomsten organiseert.

De Galaxy S4 werd groots gepresenteerd in New York, met gelijktijdig een lancering in Londen. Nu zou het alleen in Londen gebeuren, aldus de Italiaanse journalist die te horen heeft gekregen dat medio maart het persevenement zou plaatsvinden.

De Galaxy S5 is al volop in de geruchtenmachine beland. Er wordt gesproken over een toestel met een vingerafdrukscanner, irisscanner en mogelijk wordt er ook een recent door Samsung gepatenteerde mogelijkheid in opgenomen om het toestel aan te sturen met hoofdbewegingen.

Bron: Softpedia

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters