'Samsung Galaxy S5 wordt in maart in Londen gepresenteerd'

Samsung zal het nieuwe vlaggenschip Galaxy S5 in maart tijdens een persbijeenkomst in Londen presenteren aan de wereldpers, zo meldt een Italiaanse journalist die beweert hiervoor betrouwbare bronnen te hebben aangeboord.

'Galaxy S5 met 2K-scherm en irisscanner op MWC 2014' s5

Het toestel wordt dus niet tijdens het Mobile World Congress voor het eerst getoond, maar dat was eigenlijk al helder uit uitspraken van ee hoge Samsung-functionaris die dit tijdens de CES in Las Vegas tegen journalisten zei. Hij noemde maart of april als mogelijkheid.

Al sinds een paar jaar houdt Samsung eigen persevenementen voor de lancering van het vlaggenschip van de Galaxy S-lijn. De meeste fabrikanten doen dat nog altijd tijdens het Mobile World Congress in februari, maar Samsung besloot op een gegeven moment om de aanpak van Apple te volgen die ook altijd eigen bijeenkomsten organiseert.

De Galaxy S4 werd groots gepresenteerd in New York, met gelijktijdig een lancering in Londen. Nu zou het alleen in Londen gebeuren, aldus de Italiaanse journalist die te horen heeft gekregen dat medio maart het persevenement zou plaatsvinden.

De Galaxy S5 is al volop in de geruchtenmachine beland. Er wordt gesproken over een toestel met een vingerafdrukscanner, irisscanner en mogelijk wordt er ook een recent door Samsung gepatenteerde mogelijkheid in opgenomen om het toestel aan te sturen met hoofdbewegingen.

Bron: Softpedia

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters