'Samsung Galaxy S5 wordt in maart in Londen gepresenteerd'

Samsung zal het nieuwe vlaggenschip Galaxy S5 in maart tijdens een persbijeenkomst in Londen presenteren aan de wereldpers, zo meldt een Italiaanse journalist die beweert hiervoor betrouwbare bronnen te hebben aangeboord.

'Galaxy S5 met 2K-scherm en irisscanner op MWC 2014' s5

Het toestel wordt dus niet tijdens het Mobile World Congress voor het eerst getoond, maar dat was eigenlijk al helder uit uitspraken van ee hoge Samsung-functionaris die dit tijdens de CES in Las Vegas tegen journalisten zei. Hij noemde maart of april als mogelijkheid.

Al sinds een paar jaar houdt Samsung eigen persevenementen voor de lancering van het vlaggenschip van de Galaxy S-lijn. De meeste fabrikanten doen dat nog altijd tijdens het Mobile World Congress in februari, maar Samsung besloot op een gegeven moment om de aanpak van Apple te volgen die ook altijd eigen bijeenkomsten organiseert.

De Galaxy S4 werd groots gepresenteerd in New York, met gelijktijdig een lancering in Londen. Nu zou het alleen in Londen gebeuren, aldus de Italiaanse journalist die te horen heeft gekregen dat medio maart het persevenement zou plaatsvinden.

De Galaxy S5 is al volop in de geruchtenmachine beland. Er wordt gesproken over een toestel met een vingerafdrukscanner, irisscanner en mogelijk wordt er ook een recent door Samsung gepatenteerde mogelijkheid in opgenomen om het toestel aan te sturen met hoofdbewegingen.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. bartvuijk -

      't Gaat maar door ook. Als je in 2016 per ongeluk op de Galaxy S7 gaat zitten, scant hij je achterwerk en roept: ''ga van me af Timboektoe!'' 😉

    2. Quasimodo -

      Het vervelende is dat wanneer je de vingerafdrukscanner van bijvoorbeeld je iPhone niet wenst te gebruiken dat je het knopje toch af en toe moet aanraken en je niet weet of je vingerafdruk alsnog bij de NSA in de archieven belandt. Paranoia? Misschien, maar doe mij er maar eentje zonder.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters