'Samsung Galaxy S5 wordt in maart in Londen gepresenteerd'

Samsung zal het nieuwe vlaggenschip Galaxy S5 in maart tijdens een persbijeenkomst in Londen presenteren aan de wereldpers, zo meldt een Italiaanse journalist die beweert hiervoor betrouwbare bronnen te hebben aangeboord.

'Galaxy S5 met 2K-scherm en irisscanner op MWC 2014' s5

Het toestel wordt dus niet tijdens het Mobile World Congress voor het eerst getoond, maar dat was eigenlijk al helder uit uitspraken van ee hoge Samsung-functionaris die dit tijdens de CES in Las Vegas tegen journalisten zei. Hij noemde maart of april als mogelijkheid.

Al sinds een paar jaar houdt Samsung eigen persevenementen voor de lancering van het vlaggenschip van de Galaxy S-lijn. De meeste fabrikanten doen dat nog altijd tijdens het Mobile World Congress in februari, maar Samsung besloot op een gegeven moment om de aanpak van Apple te volgen die ook altijd eigen bijeenkomsten organiseert.

De Galaxy S4 werd groots gepresenteerd in New York, met gelijktijdig een lancering in Londen. Nu zou het alleen in Londen gebeuren, aldus de Italiaanse journalist die te horen heeft gekregen dat medio maart het persevenement zou plaatsvinden.

De Galaxy S5 is al volop in de geruchtenmachine beland. Er wordt gesproken over een toestel met een vingerafdrukscanner, irisscanner en mogelijk wordt er ook een recent door Samsung gepatenteerde mogelijkheid in opgenomen om het toestel aan te sturen met hoofdbewegingen.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. bartvuijk -

      't Gaat maar door ook. Als je in 2016 per ongeluk op de Galaxy S7 gaat zitten, scant hij je achterwerk en roept: ''ga van me af Timboektoe!'' 😉

    2. Quasimodo -

      Het vervelende is dat wanneer je de vingerafdrukscanner van bijvoorbeeld je iPhone niet wenst te gebruiken dat je het knopje toch af en toe moet aanraken en je niet weet of je vingerafdruk alsnog bij de NSA in de archieven belandt. Paranoia? Misschien, maar doe mij er maar eentje zonder.

iphone se 2

Een nieuw concept van de iPhone SE 2 biedt overeenkomsten met de iPhone X lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

De Samsung Galaxy S9 kopieert toch niet beste feature iPhone X lees verder

Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X: meer details over de komst ‘opvouwbare’ smartphone lees verder

iPhones van 2018 komen met geheim wapen tegen Android lees verder

Samsung Galaxy A5 2017 hands-on

Vijf redenen om (niet) voor de Samsung Galaxy A5 (2017) te kiezen lees verder

Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters