Samsung Galaxy S6 Active officieel bekendgemaakt door AT&T

De Samsung Galaxy S6 Active is door de Amerikaanse provider AT&T officieel aangekondigd. In de afgelopen weken kwam de meeste informatie over de gepantserde variant van de S6 al naar buiten. Voorlopig komt de Galaxy S6 Active alleen nog niet naar Nederland.

Samsung Galaxy S6 Active

Dit laat Samsung weten aan Android Planet. Het is dus geen verrassing dat de Galaxy S6 Active nu officieel is aangekondigd, gezien de berichten uit het verleden. Bovendien verscheen er van vorige vlaggenschepen van Samsung ook een gepantserde Active-versie.

De Samsung Galaxy S6 Active is waterdicht en stofdicht en beschikt over een steviger body dan die van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Bovendien heeft hij fysieke, robuuste navigatieknoppen. De specificaties zijn verder in grote lijnen gelijk aan die van de andere twee exemplaren van de Galaxy S6.

Zo heeft het scherm een formaat van 5,1 inch en een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. Daarnaast zit er in de smartphone de Exynos 7 Octa-chipset van Samsung die over acht kernen beschikt. Vier Cortex A53-kernen klokken 1,5GHz, vier Cortex A57-kernen zijn geklokt op 2,1GHz.

De Active heeft 3GB ram en een opslagcapaciteit van in ieder geval 32GB, dat niet uitbreidbaar is. Het is nog onbekend of de Active ook varianten heeft met 64GB en 128GB. Foto’s maak je met de smartphone in 16 en 5 megapixel. Het grote verschil met de andere exemplaren van de S6 is de batterij.

Waar de Galaxy S6 het moet stellen met een inhoud van 2550 mAh, zit er in de Galaxy S6 Active een veel grotere batterij. Deze heeft een inhoud van 3500 mAh. De Galaxy S6 Active is voorlopig dus alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar en het is de vraag of ‘ie überhaupt naar Nederland gaat komen.

Samsung Galaxy S6 Active 
Samsung Galaxy S6 Active 
Samsung Galaxy S6 Active 
Samsung Galaxy S6 Active 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters