‘Ontwikkeling Android 7.0 voor Samsung Galaxy S6 (Edge) is begonnen’

Samsung is naar verluidt begonnen met het ontwikkelen van Android 7.0 Nougat voor de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Galaxy S6 EdgeSamsung is vorige week begonnen met het uitrollen van de Android 7.0 Nougat bèta voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Naar verwachting zal de uiteindelijke update dit jaar nog naar alle eigenaren uitgerold worden. Na de huidige vlaggenschepen zijn de high-end toestellen van vorig jaar aan de beurt. Dan hebben we het natuurlijk over de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 en S6 Edge

Volgens SamMobile is Samsung namelijk al begonnen met het ontwikkelen van Android 7.0 voor de Galaxy S6 en S6 Edge. De bron van de Samsung blog beweert dat de update pas volgend jaar naar de toestellen zal worden uitgerold. Daarnaast is de kans naar volgens de anonieme bron ook klein dat de stabiele Android 7.0 Nougat update dit jaar nog de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zal bereiken. Dat spreekt dus eerdere geruchten tegen.

TouchWiz

De Nougat bèta voor de S7 en S7 Edge brengt een aantal ingrijpende veranderingen met zich mee. Naast de verbeteringen die we al kenden van Android 7.0 heeft Samsung ook zijn eigen Android-schil aangepast. TouchWiz ziet er nu namelijk een stuk strakker uit. De gestroomlijnde interfaces komen dichter in de buurt van Google’s Material Design. Samsung lijkt zich bovendien meer te focussen op de prestaties van zijn software dan onnodige tierelantijntjes. Dat is goed nieuws, want TouchWiz heeft vaak een negatieve invloed op de prestaties van Samsung’s vlaggenschepen. De kans is dus groot dat dergelijke ingrijpende veranderingen ook naar de Galaxy S6 en S6 Edge gebracht zullen worden.

Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat bereikt langzamerhand steeds meer toestellen. We hebben een overzicht voor je gemaakt waarin je precies kan vinden welke toestellen naar verwachting de grote update zullen ontvangen. Terwijl je aan het wachten bent kun je ondertussen onze recensie lezen van de software-update.

Bron: SamMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mauricio -

  Eerst zeg je:

  “Samsung is vorige week begonnen met het uitrollen van de Android 7.0 Nougat bèta voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Naar verwachting zal de uiteindelijke update dit jaar nog naar alle eigenaren uitgerold worden”

  Volgende alinea wordt het volgende gezegd:

  “Daarnaast is de kans naar verluidt ook klein dat de stabiele Android 7.0 Nougat update dit jaar nog de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zal bereiken”

  Dus dan komt naar verwachting de uiteindelijke versie maar die is dan niet stabiel? Want die komt pas volgend jaar? Hoe moet ik dit zien?

  1. Noah Korevaar -

   Ik zal het even verduidelijken: de algemene verwachtingen zijn dat de update nog dit jaar wordt uitgerold, dus echt de complete stabiele update. Dat is zo’n beetje de consensus. Alleen deze bron beweert nu dus dat het misschien toch niet dit jaar wordt. De geruchten spreken elkaar dus tegen, maar de verwachting is alsnog dat het dit jaar wordt. Dank voor je reactie!

   1. Mauricio -

    Dank voor je reactie. Ik heb namelijk de S7 Edge en ik vond het bericht nogal verwarrend. Ik wacht het af 🙂

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters