‘Ontwikkeling Android 7.0 voor Samsung Galaxy S6 (Edge) is begonnen’

Samsung is naar verluidt begonnen met het ontwikkelen van Android 7.0 Nougat voor de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Galaxy S6 EdgeSamsung is vorige week begonnen met het uitrollen van de Android 7.0 Nougat bèta voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Naar verwachting zal de uiteindelijke update dit jaar nog naar alle eigenaren uitgerold worden. Na de huidige vlaggenschepen zijn de high-end toestellen van vorig jaar aan de beurt. Dan hebben we het natuurlijk over de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 en S6 Edge

Volgens SamMobile is Samsung namelijk al begonnen met het ontwikkelen van Android 7.0 voor de Galaxy S6 en S6 Edge. De bron van de Samsung blog beweert dat de update pas volgend jaar naar de toestellen zal worden uitgerold. Daarnaast is de kans naar volgens de anonieme bron ook klein dat de stabiele Android 7.0 Nougat update dit jaar nog de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zal bereiken. Dat spreekt dus eerdere geruchten tegen.

TouchWiz

De Nougat bèta voor de S7 en S7 Edge brengt een aantal ingrijpende veranderingen met zich mee. Naast de verbeteringen die we al kenden van Android 7.0 heeft Samsung ook zijn eigen Android-schil aangepast. TouchWiz ziet er nu namelijk een stuk strakker uit. De gestroomlijnde interfaces komen dichter in de buurt van Google’s Material Design. Samsung lijkt zich bovendien meer te focussen op de prestaties van zijn software dan onnodige tierelantijntjes. Dat is goed nieuws, want TouchWiz heeft vaak een negatieve invloed op de prestaties van Samsung’s vlaggenschepen. De kans is dus groot dat dergelijke ingrijpende veranderingen ook naar de Galaxy S6 en S6 Edge gebracht zullen worden.

Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat bereikt langzamerhand steeds meer toestellen. We hebben een overzicht voor je gemaakt waarin je precies kan vinden welke toestellen naar verwachting de grote update zullen ontvangen. Terwijl je aan het wachten bent kun je ondertussen onze recensie lezen van de software-update.

Bron: SamMobile

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters