Samsung Galaxy S6 en S6 Edge krijgen september security patch

‘Samsung Galaxy S6 verkrijgbaar vanaf 749 euro’De Samsung Galaxy S6 en S6 Edge krijgen nu een update die de september security patch naar de telefoons brengt. Voor de Galaxy S6 Edge Plus staat nog geen update klaar.

75 fixes

De update voor de S6 en S6 Edge heeft versienummer XXU4DPIL en is ongeveer 141 MB groot. De smartphone blijft ondanks de update gewoon op Android 6.0.1 Marshmallow draaien. Wel omvat hij 75 fixes aan de software. Daarvan zijn er 66 uit Googles eigen keuken. De negen andere tweaks heeft Samsung toegevoegd voor haar eigen software. Eén daarvan is bijvoorbeeld een fix voor een kwetsbaarheid in de SystemUI. In juni stelde Samsung de kwetsbaarheid vast en nu lost het Koreaanse bedrijf dat probleem op.

Nog niet voor alle Samsung Galaxy S6 (Edge)-toestellen

Overigens is de update nog niet beschikbaar voor alle Samsung Galaxy S6 (Edge)-toestellen. Alleen de unbranded versies van de telefoon kunnen de update al krijgen. Mensen die de S6-smartphones bij Vodafone of T-Mobile hebben gekocht, moeten nog even wachten.

Samsung Galaxy S8

De opvolger van de Samsung Galaxy S6, de Galaxy S7, is al langere tijd uit. Inmiddels duiken ook de eerste geruchten over diens opvolger, de Galaxy S8, op. Zo zou de nieuwe telefoon van Samsung een Exynos 8895-chipset krijgen. Deze processor klokt 3,0 GHz. Op Zauba verscheen de SoC al onder de naam Kanchen. De processor is waarschijnlijk op 10 nm gebakken en zou een maximum vermogen hebben van 5 W. Ook zegt Geekbench de chipset al aan een benchmarktest onderworpen te hebben. Daar zou een enkele kern een score van 2301 hebben gehaald. Alle kernen samen haalden volgens Geekbench een score van 7019.

Bron: GalaxyClub.nl

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters