‘Samsung Galaxy S6 komt ook in het bruin op de markt’

Zwart, wit, goud en blauw: dat zijn de kleuren waarin je straks de Samsung Galaxy S6 kunt krijgen. Het lijkt er echter op dat je het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant straks ook in het bruin kunt krijgen.

Samsung Galaxy S6 en S6 Edge hands-on

Dit blijkt uit de Britse site van Samsung, waarop te zien is dat deze kleur als vijfde kleur is toegevoegd. Helemaal officieel is het nog niet, want als je op de kleur klikt verdwijnt de foto van de Galaxy S6. Misschien dat het een foutje is op de site, maar waarschijnlijk niet.

Fabrikanten hebben er wel een handje van om telefoons uiteindelijk in heel veel verschillende kleuren beschikbaar te maken. Dit doen ze vaak om een aantal gebruikers tóch over de streep te trekken om hun smartphone te komen. Waarschijnlijk past Samsung die tactiek nu ook een beetje toe.

De Galaxy S6 is vanaf 10 april te koop. Vorige week werd het nieuwe vlaggenschip van Samsung aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona, waarbij All About Phones aanwezig was.

De Galaxy S6 beschikt onder andere over een super amoledscherm dat een formaat van 5,1 inch heeft en over een quad hd-scherm van 1440×2560 pixels beschikt. In de telefoon zit Samsungs Exynos 7 Octa 14 nm-processor, die acht kernen heeft en over een maximale kloksnelheid van 2,1 GHz beschikt.

Foto’s schiet het nieuwe vlaggenschip van Samsung in 16 megapixel en aan de voorkant zit een selfiecamera die 5-megapixelfoto’s maakt. Uiteraard ondersteunt de Galaxy S6 4G-internet. Het opslaggeheugen van minimaal 32GB is helaas niet uitbreidbaar.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters