‘Samsung Galaxy S6 komt ook in het bruin op de markt’

Zwart, wit, goud en blauw: dat zijn de kleuren waarin je straks de Samsung Galaxy S6 kunt krijgen. Het lijkt er echter op dat je het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant straks ook in het bruin kunt krijgen.

Samsung Galaxy S6 en S6 Edge hands-on

Dit blijkt uit de Britse site van Samsung, waarop te zien is dat deze kleur als vijfde kleur is toegevoegd. Helemaal officieel is het nog niet, want als je op de kleur klikt verdwijnt de foto van de Galaxy S6. Misschien dat het een foutje is op de site, maar waarschijnlijk niet.

Fabrikanten hebben er wel een handje van om telefoons uiteindelijk in heel veel verschillende kleuren beschikbaar te maken. Dit doen ze vaak om een aantal gebruikers tóch over de streep te trekken om hun smartphone te komen. Waarschijnlijk past Samsung die tactiek nu ook een beetje toe.

De Galaxy S6 is vanaf 10 april te koop. Vorige week werd het nieuwe vlaggenschip van Samsung aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona, waarbij All About Phones aanwezig was.

De Galaxy S6 beschikt onder andere over een super amoledscherm dat een formaat van 5,1 inch heeft en over een quad hd-scherm van 1440×2560 pixels beschikt. In de telefoon zit Samsungs Exynos 7 Octa 14 nm-processor, die acht kernen heeft en over een maximale kloksnelheid van 2,1 GHz beschikt.

Foto’s schiet het nieuwe vlaggenschip van Samsung in 16 megapixel en aan de voorkant zit een selfiecamera die 5-megapixelfoto’s maakt. Uiteraard ondersteunt de Galaxy S6 4G-internet. Het opslaggeheugen van minimaal 32GB is helaas niet uitbreidbaar.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 en S7

Samsung Galaxy S8 vliegt twee keer zo snel over de toonbank als Galaxy S7 lees verder

Moto X

Oudste smartphone maker Motorola plant grootse comeback lees verder

OnePlus 5

Gelekte mail onthult lanceerdatum OnePlus 5 lees verder

LG G6 LG G7

Geen compromis: eerste details LG G7 duiken op lees verder

Samsung Galaxy C10

Renders tonen Samsung’s eerste smartphone met dubbele camera lees verder

OnePlus 5

Korting op de OnePlus 5: OnePlus start referral systeem lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters