‘Samsung Galaxy S6 verkrijgbaar vanaf 749 euro’

De prijzen van de Samsung Galaxy S6 en de Galaxy S Edge zouden zijn uitgelekt. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S6, is na de presentatie van de smartphone te koop vanaf 749 euro. De Galaxy S Edge kost 100 euro extra.

'Samsung komt met twee Galaxy S6-varianten en een ronde smartwatch op MWC' galaxy s6
Een concept van de Galaxy S6 (nep)

Dit stelt Android Pit op basis van een anonieme bron. Er komen drie varianten van de Galaxy S6 en de Galaxy S Edge. Het verschil zit in het opslaggeheugen. Dit is 32GB, 64GB en 128GB.

De 32GB-variant van de Samsung Galaxy S6 kost straks 749 euro, terwijl de 64GB-variant 100 euro duurder is. De uitvoering met 128GB opslaggeheugen gaat 949 euro kosten. De Galaxy S Edge begint met een prijs van 849 euro voor de 32GB-uitvoering. Daarna lopen de prijzen telkens met 100 euro op voor de 64GB- en 128GB-uitvoeringen.

De duurste versie van de Galaxy S Edge kost dus 1049 euro. Samsung volgt hiermee eigenlijk het model van Apple. De Zuid-Koreaanse fabrikant begint echter met 32GB en niet met 16GB, wat eigenlijk wel wat karig is voor een telefoon met niet-uitbreidbaar opslaggeheugen.

Samsung kondigt de Galaxy S6 op 1 maart aan op het Mobile World Congress, zo schreven we eerder vandaag. Het lijkt erop dat de Zuid-Koreaanse fabrikant dan ook de Galaxy S Edge aankondigt. Dit is een telefoon waarvan het scherm aan de zijkanten over de randen van de smartphone heen zouden vallen.

Deze smartphone krijgt waarschijnlijk dezelfde specificaties als de Galaxy S6. Je hebt het dan over een QHD-display met een formaat van 5 inch, een achtkernige 64 bit-processor en waarschijnlijk 3GB ram. Meer informatie volgt op 1 maart, wanneer wij bij de presentatie van Samsung aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters