Samsung Galaxy S7 te zien in gelekte hands-on video

In een gelekte video is de onaangekondigde Samsung Galaxy S7 al te zien in een video, heel wat specificaties zijn tevens bevestigd.

Samsung Galaxy S7 gefilmd

De Galaxy S7 wordt pas over vier dagen aangekondigd maar het lukt de Zuid-Koreaanse fabrikant moeilijk om alles binnenskamers te houden. Op AndroidAuthority is een video verschenen waarop een Galaxy S7, met een zwarte voor- en achterzijde, te zien is. Het apparaat werkt en het filmpje lijkt zeer betrouwbaar. In het filmpje is ook de nieuwe versie van TouchWiz in combinatie met Android 6.0 te zien.

Meer specificaties

Misschien nog interessanter zijn de bevestigde specificaties van dezelfde bron. Die bevestigt namelijk de geruchten rond een waterbestendige Galaxy S7, al is het nog niet duidelijk in welke mate het apparaat nu juist tegen water kan.

De camera blijkt een resolutie van 12 megapixel te hebben. Samsung zou voor de S7 en S7 Edge volgens de bron nog niet de overstap naar usb-c-poorten maken maar gewoon bij de huidige poort blijven die ook in de voorgaande modellen te vinden was.

Ook opmerkelijk is de terugkeer van de microSD-slot, het ontbreken daarvan werd door veel gebruikers aangehaald als een groot minpunt bij de voorgangers van de S7. De batterij in het toestel zou echter nog steeds niet uitneembaar zijn en een capaciteit van 2,800mAh hebben. Dat is aanzienlijk meer dan de accu met een capaciteit van 2,550mAh in de Galaxy S6.

Aankondiging

Meer informatie over de twee nieuwe smartphones komt er binnen vier dagen aan op het Unpacked Event van Samsung. Hou onze site op de hoogte voor een uitgebreid verslag, hands-on en meer.

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters