Samsung Galaxy S7 te zien in gelekte hands-on video

In een gelekte video is de onaangekondigde Samsung Galaxy S7 al te zien in een video, heel wat specificaties zijn tevens bevestigd.

Samsung Galaxy S7 gefilmd

De Galaxy S7 wordt pas over vier dagen aangekondigd maar het lukt de Zuid-Koreaanse fabrikant moeilijk om alles binnenskamers te houden. Op AndroidAuthority is een video verschenen waarop een Galaxy S7, met een zwarte voor- en achterzijde, te zien is. Het apparaat werkt en het filmpje lijkt zeer betrouwbaar. In het filmpje is ook de nieuwe versie van TouchWiz in combinatie met Android 6.0 te zien.

Meer specificaties

Misschien nog interessanter zijn de bevestigde specificaties van dezelfde bron. Die bevestigt namelijk de geruchten rond een waterbestendige Galaxy S7, al is het nog niet duidelijk in welke mate het apparaat nu juist tegen water kan.

De camera blijkt een resolutie van 12 megapixel te hebben. Samsung zou voor de S7 en S7 Edge volgens de bron nog niet de overstap naar usb-c-poorten maken maar gewoon bij de huidige poort blijven die ook in de voorgaande modellen te vinden was.

Ook opmerkelijk is de terugkeer van de microSD-slot, het ontbreken daarvan werd door veel gebruikers aangehaald als een groot minpunt bij de voorgangers van de S7. De batterij in het toestel zou echter nog steeds niet uitneembaar zijn en een capaciteit van 2,800mAh hebben. Dat is aanzienlijk meer dan de accu met een capaciteit van 2,550mAh in de Galaxy S6.

Aankondiging

Meer informatie over de twee nieuwe smartphones komt er binnen vier dagen aan op het Unpacked Event van Samsung. Hou onze site op de hoogte voor een uitgebreid verslag, hands-on en meer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. stephan -

  het gaat hard achteruit met samsung.

  Mijn eerste samsung was de galaxy S2 en dat was niks.
  Toen de Note dat was even minder.

  Ik wilde het de voordeel van de twijfel geven, nogmaals met de S5.
  Maar voor mij geen samsung meer.

  In het kader “High-End” telefoon doet die aardig tekort.

   1. Giel / Haarlem -

    Beste Peer,
    De s6 en s6edge zijn high end. De a5 is een mid-range toestel wat betreft prestaties. Hoe deze in de hand liggen heeft daar niets mee te maken.

  1. Giel / Haarlem -

   Beste Stephan, ik vind jouw reactie onduidelijk en op geen enkel punt onderbouwd.
   1. Blijkbaar heb jij dit gebaseerd op je eigen ervaring i.c.m. jouw onvermogen een Android-toestel te bedienen.
   2. Wat bedoel je met “het” in “het gaat hard achteruit met Samsung”? Feit A: Behalve verminderde bedrijfswinst is er niets mis of achteruitgaand met/bij dit bedrijf.
   3. Wat was niks aan de s2 en de Note? Feit B: De Samsung Galaxy S3, Galaxy S4 en Galaxy Note 3 waren alle drie als beste getest door de Consumentenbond.
   4. Wie koopt er nou 3x achter elkaar een duur toestel zonder er tevreden over te zijn?? Had dan toch meteen een Apple telefoon gekozen die wat fraaier is afgewerkt en gebruikersvriendelijker maar minder instellingsmogelijkheden en veel duurder. Of had teruggegaan naar de Nokia 1100.
   5. Daarbij snap je de uitdrukking “high end” blijkbaar niet. Denk jij ten onrechte dat dit met smaak te maken heeft? Feit C: Elke uitgebrachte Galaxy s2 t/m s7 WAREN/ZIJN “high end”. Elk in het jaar van uitgifte voorzien van de hoogste kwaliteit en/of snelheid scherm/camera/batterij/o.s./processor. En elk toestel eindigde in de jaarlijkse top van de benchmarktscore. Afwerking was/is een (prijstechnische) keuze v.d. fabrikant. Elk jaar hebben zowel Samsung als Apple bijna gelijkwaardige high end toestellen, keuze hieruit op basis van prijs, afwerking en o.s.

  1. Giel / Haarlem -

   Ik jou begrijpen niet. T/m de s5 was de behuizing van plastic, daarna die van de s6 is van metaal en glas. Of iets lelijk of mooi is blijft een persoonlijke smaak.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters