‘Samsung Galaxy S7 Edge komt in Batman vs Superman-editie’

Samsung zou de Galaxy S7 Edge in een speciale Batman vs Superman-editie uitbrengen gebaseerd op de aankomende film van de twee superhelden.

Batman, Superman en Samsung

Volgens de laatste geruchten zou de Zuid-Koreaanse fabrikant een speciale editie van de Galaxy S7 Edge gaan uitbrengen in teken van de aankomende film Batman vs Superman: Dawn of Justice. Die editie zou gebaseerd zijn op een samenwerking tussen Samsung enerzijds en DC Comics anderzijds, de houder van de intellectuele rechten van de twee superhelden.

De speciale editie zou geleverd worden met een hele hoop goodies, zoals wallpapers en ringtones in teken van de film, alsook met een uniek design. Het is niet de eerste keer dat Samsung zo’n speciale thematische editie van een smartphone uitbrengt, zo was er ook al een versie Galaxy S6 Edge in teken van Ironman vorig jaar. Van dat toestel werden slechts 1000 exemplaren geproduceerd¬†in het kader van een limited edition.

Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

De Zuid-Koreaanse fabrikant zou later dit jaar ook nog nieuwe edities van de Galaxy S7 Edge uitbrengen, eentje in kader van de Olympische Winterspelen en in samenwerking met een bekende Zuid-Koreaanse zanger. Die versies zouden echter geen uniek design meekrijgen, wel een hoop meegeleverde goodies.

Volgens de laatste geruchten zal de Galaxy S7 699,99 euro kosten en de S7 Edge 799,99 euro kosten. Als je het toestel in de voorverkoop koopt, krijg je er volgens de geruchten een gratis Gear-VR bij.

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge worden hoogstwaarschijnlijk aangekondigd op Samsung’s Unpacked event wat plaatsvindt op 21 februari. All About Phones al uiteraard aanwezig zijn en uitvoerig verslag leveren over het evenement en de twee toestellen. Eerder vandaag lekten ook al enkele persfoto’s van de toestellen. Onze voorbeschouwing over wat Samsung allemaal gaat aankondigen op het Mobile World Congress in Barcelona lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

OnePlus 5 preview design

OnePlus biedt korting op de OnePlus 5 als je een oud toestel inruilt lees verder

Samsung Galaxy S8 design

Galaxy Note 8 poster toont locatie vingerafdrukscanner en dubbele camera lees verder

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters