‘Samsung Galaxy S7 Edge komt in Batman vs Superman-editie’

Samsung zou de Galaxy S7 Edge in een speciale Batman vs Superman-editie uitbrengen gebaseerd op de aankomende film van de twee superhelden.

Batman, Superman en Samsung

Volgens de laatste geruchten zou de Zuid-Koreaanse fabrikant een speciale editie van de Galaxy S7 Edge gaan uitbrengen in teken van de aankomende film Batman vs Superman: Dawn of Justice. Die editie zou gebaseerd zijn op een samenwerking tussen Samsung enerzijds en DC Comics anderzijds, de houder van de intellectuele rechten van de twee superhelden.

De speciale editie zou geleverd worden met een hele hoop goodies, zoals wallpapers en ringtones in teken van de film, alsook met een uniek design. Het is niet de eerste keer dat Samsung zo’n speciale thematische editie van een smartphone uitbrengt, zo was er ook al een versie Galaxy S6 Edge in teken van Ironman vorig jaar. Van dat toestel werden slechts 1000 exemplaren geproduceerdĀ in het kader van een limited edition.

Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

De Zuid-Koreaanse fabrikant zou later dit jaar ook nog nieuwe edities van de Galaxy S7 Edge uitbrengen, eentje in kader van de Olympische Winterspelen en in samenwerking met een bekende Zuid-Koreaanse zanger. Die versies zouden echter geen uniek design meekrijgen, wel een hoop meegeleverde goodies.

Volgens de laatste geruchten zal de Galaxy S7 699,99 euro kosten en de S7 Edge 799,99 euro kosten. Als je het toestel in de voorverkoop koopt, krijg je er volgens de geruchten een gratis Gear-VR bij.

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge worden hoogstwaarschijnlijk aangekondigd op Samsung’s Unpacked event wat plaatsvindt op 21 februari. All About Phones al uiteraard aanwezig zijn en uitvoerig verslag leveren over het evenement en de twee toestellen. Eerder vandaag lekten ook al enkele persfoto’s van de toestellen. Onze voorbeschouwing over wat Samsung allemaal gaat aankondigen op het Mobile World Congress in Barcelona lees je hier.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters