‘Samsung Galaxy S7 Edge komt in Batman vs Superman-editie’

Samsung zou de Galaxy S7 Edge in een speciale Batman vs Superman-editie uitbrengen gebaseerd op de aankomende film van de twee superhelden.

Batman, Superman en Samsung

Volgens de laatste geruchten zou de Zuid-Koreaanse fabrikant een speciale editie van de Galaxy S7 Edge gaan uitbrengen in teken van de aankomende film Batman vs Superman: Dawn of Justice. Die editie zou gebaseerd zijn op een samenwerking tussen Samsung enerzijds en DC Comics anderzijds, de houder van de intellectuele rechten van de twee superhelden.

De speciale editie zou geleverd worden met een hele hoop goodies, zoals wallpapers en ringtones in teken van de film, alsook met een uniek design. Het is niet de eerste keer dat Samsung zo’n speciale thematische editie van een smartphone uitbrengt, zo was er ook al een versie Galaxy S6 Edge in teken van Ironman vorig jaar. Van dat toestel werden slechts 1000 exemplaren geproduceerd in het kader van een limited edition.

Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

De Zuid-Koreaanse fabrikant zou later dit jaar ook nog nieuwe edities van de Galaxy S7 Edge uitbrengen, eentje in kader van de Olympische Winterspelen en in samenwerking met een bekende Zuid-Koreaanse zanger. Die versies zouden echter geen uniek design meekrijgen, wel een hoop meegeleverde goodies.

Volgens de laatste geruchten zal de Galaxy S7 699,99 euro kosten en de S7 Edge 799,99 euro kosten. Als je het toestel in de voorverkoop koopt, krijg je er volgens de geruchten een gratis Gear-VR bij.

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge worden hoogstwaarschijnlijk aangekondigd op Samsung’s Unpacked event wat plaatsvindt op 21 februari. All About Phones al uiteraard aanwezig zijn en uitvoerig verslag leveren over het evenement en de twee toestellen. Eerder vandaag lekten ook al enkele persfoto’s van de toestellen. Onze voorbeschouwing over wat Samsung allemaal gaat aankondigen op het Mobile World Congress in Barcelona lees je hier.

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters