Samsung brengt Galaxy Note 7 functies naar Galaxy S7

Samsung is begonnen met het uitrollen van een update voor de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge die een aantal functies van de Samsung Galaxy Note 7 met zich mee brengt.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy S8
De Samsung Galaxy Note 7

De Samsung Galaxy Note 7 is misschien wel de beste smartphone die je helaas niet kunt kopen. Qua hardware wist de Android phablet indruk te maken, maar aanhoudende problemen hebben er voor gezorgd dat het toestel niet meer te koop is. Gelukkig zijn er aantrekkelijke alternatieven, die we in dit artikel voor je op een rijtje hebben gezet. Eigenaren van een Samsung Galaxy S7 of S7 Edge kunnen vanaf nu ook profiteren van handige software-extraatjes van de Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

Samsung is namelijk bezig met het uitrollen van een update naar de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge die een aantal unieke Galaxy Note 7 functies met zich mee brengt. Eigenaren van de vlaggenschepen kunnen nu ook hun always-on-display naar hun eigen smaak aanpassen. Het is niet een complete port van de Galaxy Note 7 software, want daar zou je een pennetje voor nodig hebben. Ook blijken niet alle onderdelen helemaal goed te werken, maar Samsung heeft beloofd om alle bugs snel op te lossen.

Compensatie

De Koreaanse smartphonefabrikant hoopt de financiële gevolgen van het fiasco deels te compenseren met de Galaxy S7 en S7 Edge. De twee Android smartphones zijn nog altijd zeer populair, en zorgden ervoor dat Samsung tot het hele Galaxy Note 7 debacle een fantastisch jaar had qua verkopen. De fabrikant wist dwars tegen de trends in toch zijn eigen records te verbreken, waar Apple bijvoorbeeld moeite had om voorspellingen waar te maken.

Samsung Galaxy S8

Naast de software van de Note 7 gebruikt Samsung ook andere aspecten van de phablet om de verkopen van zijn andere vlaggenschepen te verbeteren. Naar verluidt komt de smartphonefabrikant met een Coral Blue variant van de Galaxy S7 Edge, om zo hopelijk meer consumenten aan te spreken. De koraalblauwe variant van de Samsung Galaxy Note 7 was verreweg de populairste optie. Nu de geliefde phablet weg is gevallen zijn de S7 en S7 Edge voorlopig Samsung’s enige high-end vlaggenschepen, tot de onvermijdelijke Samsung Galaxy S8 wordt onthuld.

Bron: XDA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters