Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition wordt op 7 juli onthuld

Samsung Duitsland heeft bekend gemaakt dat de speciale Galaxy S7 Edge Olympic Edition op 7 juli onthuld gaat worden.

Samsung

Afgelopen maart kwam het nieuws naar buiten dat Samsung van plan was een speciale Olympische editie van de Samsung Galaxy S7 Edge uit te brengen. Drie maanden later, vorige maand dus, doken de eerste officiële renders van het toestel op, die je hier onder kunt bewonderen. Gezien de olympische Spelen in Rio volgende maand al beginnen werd er verwacht dat Samsung het toestel ondertussen wel onthuld zou hebben, maar dat is niet het geval. Gelukkig kunnen we zeer binnenkort met de speciale editie van de Galaxy S7 Edge aan de slag, zo bevestigde Samsung Duitsland. Het bedrijf plaatste vanochtend een teaser op zijn sociale media die aankondigt dat Samsung het nieuwe model op 7 juli gaat onthullen.

Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition

Galaxy S7 Edge Olympic Edition

Naast het aangepaste speciale ontwerp zal de Galaxy S7 Edge Olympic Edition hoogstwaarschijnlijk niet van de normale Galaxy S7 Edge verschillen. Andere speciale edities van Samsung’s vlaggenschepen, zoals recent de speciale Batman S7 Edge, waren qua specificaties identiek aan het normale model. Wel valt de Galaxy S7 Edge Olympic Edition meteen op door het opvallende kleurgebruik. Het toestel is grotendeels zwart, maar Samsung heeft felgele accenten toegevoegd rondom de homeknop en de speaker grill. Aan de zijkant komen de andere Olympische kleuren terug in de knoppen, en op de achterkant van het toestel vind je het blauwe Olympische logo en een met blauw omringde camera. Naar verwachting zal de speciale editie ook geleverd worden met de officiële app van de Olympische Spelen.

Galaxy S7 Edge Olympic Edition

7 juli

Dit is niet de eerste keer dat Samsung een speciale Olympische editie van een vlaggenschip uitbrengt. Vier jaar geleden bracht het Koreaanse bedrijf Olympische modellen van de Galaxy S3 en de Galaxy Note uit om de Olympische Spelen van 2012 te vieren. Ook was er een Olympische editie van de Galaxy Note 3 voor de Winter Olympics van 2014. Het is helaas nog niet bekend hoeveel de speciale editie gaat kosten en of het toestel ook in Nederland wordt uitgebracht. Dat gaan we echter allemaal dus op 7 juli ontdekken.

Bron: Samsung Duitsland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters