‘Prijzen bekend van de Samsung Galaxy S7 en de S7 Edge’

De Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge komen naar verwachting uit op 11 maart. De twee toptelefoons van Samsung worden een dag voor de start van het Mobile World Congress aangekondigd, op 21 februari. Waarschijnlijk kosten de Galaxy S7 en de S7 Edge 699,99 en 799,99 euro.

Processor van Samsung

Beide toestellen worden geleverd met Samsungs eigen processoren, de Exynos 8890. De vier kernen klokken 2,3 GHz en de vier andere kernen klokken 1,6 GHz. De smartphones krijgen ook een variant die de Snapdragon 820-processor gebruikt, maar deze exemplaren komen waarschijnlijk niet naar Nederland.

Gratis Gear VR-headset voor pre-orders

Samsung Gear VRDe eerste kopers die de nieuwe toestellen van Samsung vóór 1 maart pre-orden krijgen er een gratis Gear VR-headset, ter waarde van 100 euro. Dit is niet de eerste keer dat Samsung met zo’n pre-order actie komt. In voorgaande jaren gaf de fabrikant draadloze opladers en tablets weg voor de vroege kopers.

Samsung Galaxy S7 specificaties

Samsung S7 en S7 EdgeWaarschijnlijk zien de specificaties voor de Galaxy S7 en S7 Edge er als volg uit: De telefoons krijgen een aluminium behuizing die water- en stofbestendig is. Het scherm heeft een formaat van 5,1 inch en heeft een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. In de smartphone zit 3 of 4 GB aan werkgeheugen. De telefoons ondersteunen 4G+, nfc en draadloos opladen. Foto’s maken de telefoons in 12 en 5 megapixels, terwijl de Galaxy S6 nog 16-megapixelfoto’s maakte. Waarschijnlijk legt de camera grotere pixels vast, wat resulteert in betere foto’s in het donker. De batterij van de Galaxy S7 krijgt een inhoud  van 3000 mAh, terwijl de Galaxy S7 Edge met 3600 mAh een veel grotere batterij krijgt.

Beide modellen komen uit in drie kleuren: zwart, wit en goud, en verschijnen alleen  in een 32GB variant. Deze keer is de opslagcapaciteit uit te breiden via een Micro SD-kaart. Lees hier meer over de S7 en de S7 Edge.

Bron: Tweakers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mauricio -

    2 dingen die mij opvallen namelijk dat de resolutie van de camera lager wordt en dat de batterij van de Edge een veel grotere capaciteit heeft terwijl ze identiek zijn aan elkaar op het scherm na.

    Ten opzichte van de S6(Edge) lijkt het mij geen hele grote verandering wat uiteraard ook niet erg is omdat de S6 al erg goed is en elke kleine vooruitgang is wat mij betreft al positief maar ik denk dat eigenaren met een S6 beter kunnen wachten op de S8 voor wat betreft (significante) vooruitgang

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters