‘Samsung Galaxy S7 krijgt geen usb type-c-poort én geen micro sd-slot’

Er zijn vandaag 3D-renders van de Samsung Galaxy S7 boven water gekomen. Deze laan zien dat er geen uitbreidbaar geheugen is én geen usb type c-poort. Eerdere geruchten vertelde ons dat deze functies wél in het toestel zouden zitten.

‘Samsung Galaxy S7

Net als alle voorgaande Samsung-vlaggenschepen is de Galaxy S7 één van de meest geanticipeerde Android-toestellen van het jaar. Er doen meerdere geruchten de ronde over het ontwerp van het toestel, maar vandaag lijkt een groot puzzelstuk op zijn plek te zijn gevallen. De site Uswitch heeft een 3D-render van het toestel online gezet.

In de render is een toestel te zien die erg lijkt op de Galaxy S6 van afgelopen jaar. Wat opvalt, is dat de S7-render geen usb type c-poort bevat zoals eerder wel voorspeld werd. Daarnaast is er ook geen uitbreidbaar geheugen te zien in de video.

Tot nu toe zijn er heel wat details over de Samsung Galaxy S7 naar buiten gekomen. Of ze allemaal waar zijn zullen we pas weten na de release van het toestel. Volgens alle geruchten zal de S7 twee variaties in processoren hebben: een Snapdragon 820-chipset en een Exynos-chipset van Samsung zelf. Verder komen er ook twee groottes. Eén variant krijgt een 5,2 inch-scherm, de tweede variant krijgt een 5,7 inch-scherm. Daarnaast komt er ook één variant met een gebogen scherm, zoals in de Galaxy S6 Edge en S6 Edge Plus. Als laatste zal er waarschijnlijk ook een 3D Touch-achtige functie komen, waardoor je meer uit je scherm kan halen door harder te drukken.

De Samsung Galaxy S7 wordt verwacht in januari. Dan zullen we weten wat er allemaal waar is van de geruchten.

Bron: Uswitch

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters