‘Samsung Galaxy S7 krijgt geen usb type-c-poort én geen micro sd-slot’

Er zijn vandaag 3D-renders van de Samsung Galaxy S7 boven water gekomen. Deze laan zien dat er geen uitbreidbaar geheugen is én geen usb type c-poort. Eerdere geruchten vertelde ons dat deze functies wél in het toestel zouden zitten.

‘Samsung Galaxy S7

Net als alle voorgaande Samsung-vlaggenschepen is de Galaxy S7 één van de meest geanticipeerde Android-toestellen van het jaar. Er doen meerdere geruchten de ronde over het ontwerp van het toestel, maar vandaag lijkt een groot puzzelstuk op zijn plek te zijn gevallen. De site Uswitch heeft een 3D-render van het toestel online gezet.

In de render is een toestel te zien die erg lijkt op de Galaxy S6 van afgelopen jaar. Wat opvalt, is dat de S7-render geen usb type c-poort bevat zoals eerder wel voorspeld werd. Daarnaast is er ook geen uitbreidbaar geheugen te zien in de video.

Tot nu toe zijn er heel wat details over de Samsung Galaxy S7 naar buiten gekomen. Of ze allemaal waar zijn zullen we pas weten na de release van het toestel. Volgens alle geruchten zal de S7 twee variaties in processoren hebben: een Snapdragon 820-chipset en een Exynos-chipset van Samsung zelf. Verder komen er ook twee groottes. Eén variant krijgt een 5,2 inch-scherm, de tweede variant krijgt een 5,7 inch-scherm. Daarnaast komt er ook één variant met een gebogen scherm, zoals in de Galaxy S6 Edge en S6 Edge Plus. Als laatste zal er waarschijnlijk ook een 3D Touch-achtige functie komen, waardoor je meer uit je scherm kan halen door harder te drukken.

De Samsung Galaxy S7 wordt verwacht in januari. Dan zullen we weten wat er allemaal waar is van de geruchten.

Bron: Uswitch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Shihan Richard Pet Riessieman -

  Lees dit even komt bij hardwareInfo vandaan..

  Hoewel er al veel bekend is over de opvolgers van de Galaxy S6-lijn, komt The Wall Street Journal vandaag met een rapport dat vermeldt dat de Galaxy S7 naast USB Type-C en een drukgevoelig scherm, ook een irisscanner en een Micro SD-kaartslot aan boord krijgt.

  De zakelijke krant baseert zich op naar hun zeggen betrouwbare bronnen. Zij bevestigen in ieder geval dat de telefoon tijdens het Mobile World Congress in eind februari het levenslicht gaat zien. Verder wordt er nogmaals gesproken over een drukgevoelig scherm, samen met USB Type-C en de al aangekondigde Exynos 8890.

  Nieuw is dat de telefoon toch wèl een irisscanner aan boord zal krijgen. Iets waarvan we al langere tijd niet veel meer gehoord hebben bij Samsung-toestellen. Inmiddels hebben de Lumia 950 en zijn grotere broer al wel die techniek aan boord, dus blijft het vooralsnog een mogelijkheid.

  De camera aan de achterkant zou hierbij voorzien zijn van een Britecell-sensor die Samsung in eigen huis ontwikkeld heeft en al eerder aankondigde. Een voordeel van deze sensor is een hogere lichtgevoeligheid, waardoor de pixels kleiner kunnen worden en de module minder dik. Dit wordt behaald door het volledig weglaten van groene subpixels en in plaats van witte te plaatsen die lichtgevoeliger zijn. The Wall Street Journal sluit hierbij aan met een claim dat de Galaxy S7 geen uitstekende camera meer zal hebben. In tegenstelling tot de eerder uitgelekte renders die hieronder te zien zijn.

 2. Gwystyl -

  Volgens mij mogen we kiezen vandaag….
  Nu.nl: http://www.nu.nl/mobiel/4182359/samsung-galaxy-s7-krijgt-drukgevoelig-scherm.html –> Drukgevoelig scherm en USB-C

  Tweakers.net: http://tweakers.net/nieuws/106829/gerucht-samsung-zet-usb-c-poort-micro-sd-slot-en-irisscanner-in-galaxy-s7.html –> Wel USB-C en Micro-SD

  en een paar dagen geleden op nu.nl: http://www.nu.nl/mobiel/4181532/samsung-galaxy-s7-heeft-geen-usb-type-c-of-microsd-poort.html –> Geen Micro-SD en USB-C (met zelfde plaatjes als dit artikel).

  Al met al erg verwarrend

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters