‘Samsung Galaxy S7 krijgt uitbreidbaar geheugen en een grotere batterij’

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge die binnenkort worden verwacht, krijgen een MicroSD-slot, een grotere batterij en een IP67-certificaat.

De Samsung Galaxy S7 en zijn Edge-broer zijn verreweg de meest geanticipeerde onaangekondigde Android-smartphones van het moment. Dit gaat uiteraard gepaard met een berg aan geruchten en gelekte informatie. Vandaag publiceerde Venturebeat een artikel met informatie van een anonieme bron.

Geheugen, batterij, waterdicht

samsung-galaxy-s6-edge
Samsung Galaxy S6 Edge

Volgens de bron krijgt de Galaxy S7 een MicroSD-slot, een 3000 mAh-batterij en een IP67-certificaat wat hem water- en stofdicht maakt. Voor de Samsung-fans is dit uiteraard een goed bericht, aangezien dit de punten zijn waar Samsung met zijn S6 de plank voor velen mis sloeg.

Geruchten

Toch kan er nog niets bevestigd worden over deze geruchten. In de afgelopen weken zijn er vaak berichten verschenen waarin stond dat er geen uitbreidbaar geheugen aanwezig zou zijn in de Galaxy S7. Nu wordt dat weer ontkracht. Hoe de Samsung Galaxy S7 eruit gaat zien en wat de exacte specificatie zullen zijn zal bekend worden tijdens de presentatie. Deze staat volgens gelekte uitnodigingen gepland op 21 februari.

Specificaties

Er zijn al een hoop aspecten van de Galaxy S7 bekend geworden. Waarschijnlijk zullen er twee varianten op de markt komen, net als vorig jaar. De ene heeft een plat 5,1 inch-scherm en de ander heeft een gebogen scherm met een diagonaal van 5,5 inches of meer. De resolutie van de schermen zullen hetzelfde blijven als dit jaar, namelijk 2560×1440.

Intern wordt er een Exynos 8890-octacoreprocessor verwacht met 4 GB aan werkgeheugen. Daarnaast zal er misschien ook een variant komen met een Qualcomm Snapdragon 820-processor. Het zal per regio verschillend zijn welke variant je kunt kopen. Als laatste zullen de camera’s veranderen. De 16-megapixelcamera uit de Galaxy S6 zal niet terug komen in de Galaxy S7. Samsung heeft een nieuwe cameratechnologie ontwikkeld met een 12-megapixelsensor die meer licht binnen laat.

De verwachtingen zijn dat de S7 in maart in de winkels ligt voor een prijs van 630 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jamie Paenen -

    Mooie specificaties maar € 630,- voor een Galaxy S7 terwijl elke high-end smartphone van Samsung begint met € 699,- bij uitkomst van het toestel, gaat dus echt te mooi om waar te zijn worden.

LG G6 LG G7

Geen compromis: eerste details LG G7 duiken op lees verder

Samsung Galaxy C10

Renders tonen Samsung’s eerste smartphone met dubbele camera lees verder

OnePlus 5

Korting op de OnePlus 5: OnePlus start referral systeem lees verder

LG V30

Dit is de LG V30: de terugkeer van de uitschuifbare smartphone lees verder

iPhone vergrendelscherm

Vijf iPhone trucs die je niet allemaal kent lees verder

iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters