Samsung Galaxy S7 te zien op gelekte foto

De Samsung Galaxy S7 wordt pas later deze maand aangekondigd maar het nieuwe vlaggenschip is nu al te zien op enkele gelekte foto’s.

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge staan voor de deur

Samsung Galaxy S7 foto gelekt

Het Mobile World Congress staat voor de deur en op 21 februari zou Samsung zijn nieuwe vlaggenschip, de Galaxy S7, aankondigen. Er zijn al wat geruchten over het apparaat verschenen maar nu zijn ook de eerste foto’s van het apparaat opgedoken. De foto’s komen uit Vietnam en zien er op het eerste zicht wel betrouwbaar uit.

Het apparaat heeft een gebogen achterkant en de camera lijkt volledig ge├»ntegreerd in de behuizing. De behuizing lijkt op het eerste zicht uit glas vervaardigd maar dat kan niet bevestigd worden. Daarnaast kan het materiaal op de foto’s ook verschillend zijn van dat in het daadwerkelijke toestel omdat het over een prototype kan gaan.

Wordt verwacht

De foto’s lijken veel op de renders die eerder al gelekt werden. Het ziet er dus naar uit dat de Galaxy S7 er wel degelijk zo gaat uitzien. Over de specificaties van het toestel is er echter nog wat onduidelijkheid, zo zijn er al heel wat tegensprekende geruchten gepasseerd. Onder andere over de aanwezigheid van een geheugenkaartslot bestaat nog onduidelijkheid.

All About Phones zal 21 februari alvast aanwezig zijn op het evenement en we houden jullie uitgebreid op de hoogte over de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Verwacht onder andere een uitgebreid verslag en later ook een hands-on en een review.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mark -

  Het lijkt erop dat er een bumper overheen zit aangezien de led bij de camera meer in de behuizing zit en je daar ook speling te zien is als je goed kijkt. Maar hoop niet dat hij er zo uitziet best lelijk achterkant dan.

  1. nicky -

   -Mod Danijel-
   Doe maar niet..
   —-

   Maar ff serieus kijk dan. Ronde plastic lijkende shiny randen, doet me denken aan een Toyota. Misschien een foute foto maar dit vind ik niets. Vind de concept foto mooier. Laat dat metalen randje bij de camera blijven voor contrast alleen dan niet uitstekend ipv dit.

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters