Samsung Galaxy S7 te zien op gelekte foto

De Samsung Galaxy S7 wordt pas later deze maand aangekondigd maar het nieuwe vlaggenschip is nu al te zien op enkele gelekte foto’s.

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge staan voor de deur

Samsung Galaxy S7 foto gelekt

Het Mobile World Congress staat voor de deur en op 21 februari zou Samsung zijn nieuwe vlaggenschip, de Galaxy S7, aankondigen. Er zijn al wat geruchten over het apparaat verschenen maar nu zijn ook de eerste foto’s van het apparaat opgedoken. De foto’s komen uit Vietnam en zien er op het eerste zicht wel betrouwbaar uit.

Het apparaat heeft een gebogen achterkant en de camera lijkt volledig ge├»ntegreerd in de behuizing. De behuizing lijkt op het eerste zicht uit glas vervaardigd maar dat kan niet bevestigd worden. Daarnaast kan het materiaal op de foto’s ook verschillend zijn van dat in het daadwerkelijke toestel omdat het over een prototype kan gaan.

Wordt verwacht

De foto’s lijken veel op de renders die eerder al gelekt werden. Het ziet er dus naar uit dat de Galaxy S7 er wel degelijk zo gaat uitzien. Over de specificaties van het toestel is er echter nog wat onduidelijkheid, zo zijn er al heel wat tegensprekende geruchten gepasseerd. Onder andere over de aanwezigheid van een geheugenkaartslot bestaat nog onduidelijkheid.

All About Phones zal 21 februari alvast aanwezig zijn op het evenement en we houden jullie uitgebreid op de hoogte over de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Verwacht onder andere een uitgebreid verslag en later ook een hands-on en een review.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mark -

  Het lijkt erop dat er een bumper overheen zit aangezien de led bij de camera meer in de behuizing zit en je daar ook speling te zien is als je goed kijkt. Maar hoop niet dat hij er zo uitziet best lelijk achterkant dan.

  1. nicky -

   -Mod Danijel-
   Doe maar niet..
   —-

   Maar ff serieus kijk dan. Ronde plastic lijkende shiny randen, doet me denken aan een Toyota. Misschien een foute foto maar dit vind ik niets. Vind de concept foto mooier. Laat dat metalen randje bij de camera blijven voor contrast alleen dan niet uitstekend ipv dit.

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters