Samsung Galaxy S7 te zien op gelekte foto

De Samsung Galaxy S7 wordt pas later deze maand aangekondigd maar het nieuwe vlaggenschip is nu al te zien op enkele gelekte foto’s.

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge staan voor de deur

Samsung Galaxy S7 foto gelekt

Het Mobile World Congress staat voor de deur en op 21 februari zou Samsung zijn nieuwe vlaggenschip, de Galaxy S7, aankondigen. Er zijn al wat geruchten over het apparaat verschenen maar nu zijn ook de eerste foto’s van het apparaat opgedoken. De foto’s komen uit Vietnam en zien er op het eerste zicht wel betrouwbaar uit.

Het apparaat heeft een gebogen achterkant en de camera lijkt volledig geïntegreerd in de behuizing. De behuizing lijkt op het eerste zicht uit glas vervaardigd maar dat kan niet bevestigd worden. Daarnaast kan het materiaal op de foto’s ook verschillend zijn van dat in het daadwerkelijke toestel omdat het over een prototype kan gaan.

Wordt verwacht

De foto’s lijken veel op de renders die eerder al gelekt werden. Het ziet er dus naar uit dat de Galaxy S7 er wel degelijk zo gaat uitzien. Over de specificaties van het toestel is er echter nog wat onduidelijkheid, zo zijn er al heel wat tegensprekende geruchten gepasseerd. Onder andere over de aanwezigheid van een geheugenkaartslot bestaat nog onduidelijkheid.

All About Phones zal 21 februari alvast aanwezig zijn op het evenement en we houden jullie uitgebreid op de hoogte over de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Verwacht onder andere een uitgebreid verslag en later ook een hands-on en een review.

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters