‘Samsung Galaxy S7 verschenen op AnTuTu’

De Samsung Galaxy S7 is opgedoken in een AnTuTu benchmarktest. Deze specificaties zijn nog niet definitief, maar zijn in lijn met eerdere geruchten.

We leven in een tijd waarin de gebruiker vóór de release van een toestel al weet hoe deze eruit gaat zien en welke hardware erin zit. Dit geldt zeker voor de aankomende vlaggenschepen zoals de iPhone 7, LG G5 en de Samsung Galaxy S7.

AnTuTu

Vandaag zijn er specificaties gelekt vanuit de AnTuTu benchmark-app. Deze wordt door fabrikanten gebruikt om te kijken hoe de toestellen het doen tegenover de huidige smartphones. Er zijn geen scores te vinden in de gelekte test, maar wel een aantal specificaties.

Samsung Galaxy S7 specificatiesGalaxy S7 benchmark

De Galaxy S7 krijgt waarschijnlijk een 5,1 inch QHD-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels.

Dit is dezelfde afmeting en resolutie als van de Galaxy S6 van vorig jaar. Voor de grafische taken zit er een Adreno 530 in. Verder heeft het toestel 4 GB werkgeheugen en 32 of 64 GB opslaggeheugen. Het hart van het toestel is volgens de AnTuTu-test een Qualcomm Snapdragon 820-processor, maar er waren eerder al geruchten dat er ook een variant komt met een Exynos 8890-processor. Afhankelijk van de regio waar je woont zal er één variant verschijnen. De camera’s in de Galaxy S7 krijgen aan de achterkant een 12-megapixelsensor met een f/1,7 diafragma-opening. Aan de voorkant komt een 5-megapixelsensor. De camera aan de achterkant zou vanwege het grote diafragma beter presteren in donkere omstandigheden.

Galaxy S7 Edge

Deze AnTuTu-benchmark is uitsluitend van de Samsung Galaxy S7, er wordt verwacht dat er nog een grotere variant komt met dezelfde specificaties op het scherm na. De zogenoemde Galaxy S7 Edge krijgt waarschijnlijk een 5,5 inch QHD-scherm met gebogen randen. Deze randen waren ook al te vinden bij de Samsung Galaxy S6 Edge van vorig jaar.

Wanneer het toestel gepresenteerd wordt is nog niet bevestigd, maar er zijn geruchten dat het toestel in februari gepresenteerd wordt en in maart in de winkels zal liggen. De prijs ligt waarschijnlijk tussen de 630 en 699 euro.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters