‘Samsung Galaxy S7 wordt goedkoper dan voorganger’

Het is mogelijk dat de Samsung Galaxy S7 10 procent goedkoper wordt dan zijn voorganger. Dit zou betekenen dat het toekomstige vlaggenschip van Samsung een adviesprijs krijgt van rond de 600 euro.

'Samsung Galaxy S7 krijgt usb type-c poort' samsung galaxy s6 edge review right

Deze voorspelling is gedaan door Pan Jiutang, een Chinese smartphone-analist. Door tegenvallende kwartaalcijfers zou Samsung zijn toekomstige vlaggenschip volgens hem goedkoper in de markt willen plaatsen dan zijn concurrenten.

Samsung is niet tevreden over de verkoopcijfers van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Daarom heeft de fabrikant de toestellen in prijs laten dalen om de verkoop op gang te houden. Samsungs verkoopcijfers zijn vooral gedaald dankzij het succes van andere bedrijven, zoals Apple. Ook heeft de fabrikant last van merken als Xiaomi en Lenovo. De toptelefoons van deze fabrikanten zijn betaalbaarder dan die van Samsung.

Door de Galaxy S7 10 procent goedkoper aan te bieden, kan het bedrijf beter concurreren met andere fabrikanten als LG, Sony, HTC en Apple. Volgens Jiutang zal dit zeker in Azië het verschil maken. Dit komt omdat de smartphonemarkt in dat deel van de wereld veel prijsgevoeliger ligt dan in Europa.

Voor nu is er nog niet veel bekend over de Samsung Galaxy S7. Er zijn wel geruchten die de ronde doen. Zo zou het toestel eerder gelanceerd worden dan gebruikelijk. Lees daarover dit artikel waarin we alle speculaties bespreken.

Bron: The Times of India

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters