‘Samsung Galaxy S7 wordt goedkoper dan voorganger’

Het is mogelijk dat de Samsung Galaxy S7 10 procent goedkoper wordt dan zijn voorganger. Dit zou betekenen dat het toekomstige vlaggenschip van Samsung een adviesprijs krijgt van rond de 600 euro.

'Samsung Galaxy S7 krijgt usb type-c poort' samsung galaxy s6 edge review right

Deze voorspelling is gedaan door Pan Jiutang, een Chinese smartphone-analist. Door tegenvallende kwartaalcijfers zou Samsung zijn toekomstige vlaggenschip volgens hem goedkoper in de markt willen plaatsen dan zijn concurrenten.

Samsung is niet tevreden over de verkoopcijfers van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Daarom heeft de fabrikant de toestellen in prijs laten dalen om de verkoop op gang te houden. Samsungs verkoopcijfers zijn vooral gedaald dankzij het succes van andere bedrijven, zoals Apple. Ook heeft de fabrikant last van merken als Xiaomi en Lenovo. De toptelefoons van deze fabrikanten zijn betaalbaarder dan die van Samsung.

Door de Galaxy S7 10 procent goedkoper aan te bieden, kan het bedrijf beter concurreren met andere fabrikanten als LG, Sony, HTC en Apple. Volgens Jiutang zal dit zeker in Azië het verschil maken. Dit komt omdat de smartphonemarkt in dat deel van de wereld veel prijsgevoeliger ligt dan in Europa.

Voor nu is er nog niet veel bekend over de Samsung Galaxy S7. Er zijn wel geruchten die de ronde doen. Zo zou het toestel eerder gelanceerd worden dan gebruikelijk. Lees daarover dit artikel waarin we alle speculaties bespreken.

Bron: The Times of India

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters