Samsung onthult teaser Samsung Galaxy S8: randloos vlaggenschip

Samsung heeft vandaag een voorproefje gegeven op de Samsung Galaxy S8! Daarnaast onthulde de fabrikant de onthullingsdatum van het toestel.

Samsung’s succesjaar

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge waren een zeer groot succes. De combinatie van een strak ontwerp en indrukwekkende specificaties maakte beide vlaggenschepen zeer populair. Samsung leek op een gegarandeerd succesjaar te kunnen reken, maar het mocht niet zo zijn. De Samsung Galaxy Note 7 werd aanvankelijk geprezen door de pers als de beste smartphone van het moment, maar technische mankementen gooiden roet in het eten. Helaas. Sterker nog, het toestel is niet meer te koop.

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus

Al snel daarna begonnen de eerste geruchten rondom het volgende vlaggenschip de ronde te doen. Dan hebben we het natuurlijk over de opvolger van de Samsung Galaxy S7, de onvermijdelijke Samsung Galaxy S8. De geruchtenmolen begon al vroeg op vol tempo te draaien. Uit alle geruchten, gelekte informatie en speculatie bleek een ding: Samsung gaat zijn fouten helemaal goed maken.

Samsung Galaxy S8

 

Om nieuwe batterijproblemen te voorkomen heeft Samsung het vlaggenschip echter uitgesteld. Normaal kondigt de Koreaanse fabrikant zijn volgende Galaxy S-vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress aan, in februari. Het bedrijf had echter meer tijd nodig om zijn vlaggenschip uitgebreid te testen.

Korte teaser

Toch maakten de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus vandaag al hun opwachting. Niet in de vorm van een volledige onthulling, maar in de vorm van een korte teaser. De Samsung Galaxy Tab S3 kreeg alle aandacht, maar toch kregen we het volgende vlaggenschip kort te zien. De teaser bevestigt twee dingen: 1. De Samsung Galaxy S8 krijgt zeer dunne schermranden, en 2. Op 29 maart worden de vlaggenschepen onthuld. Op naar maart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters