Samsung onthult teaser Samsung Galaxy S8: randloos vlaggenschip

Samsung heeft vandaag een voorproefje gegeven op de Samsung Galaxy S8! Daarnaast onthulde de fabrikant de onthullingsdatum van het toestel.

Samsung’s succesjaar

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge waren een zeer groot succes. De combinatie van een strak ontwerp en indrukwekkende specificaties maakte beide vlaggenschepen zeer populair. Samsung leek op een gegarandeerd succesjaar te kunnen reken, maar het mocht niet zo zijn. De Samsung Galaxy Note 7 werd aanvankelijk geprezen door de pers als de beste smartphone van het moment, maar technische mankementen gooiden roet in het eten. Helaas. Sterker nog, het toestel is niet meer te koop.

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus

Al snel daarna begonnen de eerste geruchten rondom het volgende vlaggenschip de ronde te doen. Dan hebben we het natuurlijk over de opvolger van de Samsung Galaxy S7, de onvermijdelijke Samsung Galaxy S8. De geruchtenmolen begon al vroeg op vol tempo te draaien. Uit alle geruchten, gelekte informatie en speculatie bleek een ding: Samsung gaat zijn fouten helemaal goed maken.

Samsung Galaxy S8

 

Om nieuwe batterijproblemen te voorkomen heeft Samsung het vlaggenschip echter uitgesteld. Normaal kondigt de Koreaanse fabrikant zijn volgende Galaxy S-vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress aan, in februari. Het bedrijf had echter meer tijd nodig om zijn vlaggenschip uitgebreid te testen.

Korte teaser

Toch maakten de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus vandaag al hun opwachting. Niet in de vorm van een volledige onthulling, maar in de vorm van een korte teaser. De Samsung Galaxy Tab S3 kreeg alle aandacht, maar toch kregen we het volgende vlaggenschip kort te zien. De teaser bevestigt twee dingen: 1. De Samsung Galaxy S8 krijgt zeer dunne schermranden, en 2. Op 29 maart worden de vlaggenschepen onthuld. Op naar maart!

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters