Samsung onthult teaser Samsung Galaxy S8: randloos vlaggenschip

Samsung heeft vandaag een voorproefje gegeven op de Samsung Galaxy S8! Daarnaast onthulde de fabrikant de onthullingsdatum van het toestel.

Samsung’s succesjaar

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge waren een zeer groot succes. De combinatie van een strak ontwerp en indrukwekkende specificaties maakte beide vlaggenschepen zeer populair. Samsung leek op een gegarandeerd succesjaar te kunnen reken, maar het mocht niet zo zijn. De Samsung Galaxy Note 7 werd aanvankelijk geprezen door de pers als de beste smartphone van het moment, maar technische mankementen gooiden roet in het eten. Helaas. Sterker nog, het toestel is niet meer te koop.

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus

Al snel daarna begonnen de eerste geruchten rondom het volgende vlaggenschip de ronde te doen. Dan hebben we het natuurlijk over de opvolger van de Samsung Galaxy S7, de onvermijdelijke Samsung Galaxy S8. De geruchtenmolen begon al vroeg op vol tempo te draaien. Uit alle geruchten, gelekte informatie en speculatie bleek een ding: Samsung gaat zijn fouten helemaal goed maken.

Samsung Galaxy S8

 

Om nieuwe batterijproblemen te voorkomen heeft Samsung het vlaggenschip echter uitgesteld. Normaal kondigt de Koreaanse fabrikant zijn volgende Galaxy S-vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress aan, in februari. Het bedrijf had echter meer tijd nodig om zijn vlaggenschip uitgebreid te testen.

Korte teaser

Toch maakten de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus vandaag al hun opwachting. Niet in de vorm van een volledige onthulling, maar in de vorm van een korte teaser. De Samsung Galaxy Tab S3 kreeg alle aandacht, maar toch kregen we het volgende vlaggenschip kort te zien. De teaser bevestigt twee dingen: 1. De Samsung Galaxy S8 krijgt zeer dunne schermranden, en 2. Op 29 maart worden de vlaggenschepen onthuld. Op naar maart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters